lørdag den 14. februar 2009

Ihhh min blog driller mig altså lidt.. Men ja.. Indlægget nedenunder er billeder af vores nye lejlighed :)

Vi har fået pakket alt ud og handlet så vi er klar til at bo her nu.. Det skal bare lige varmes op. Det ligger også i en fin gåafstand fra Charlestown centret så det kan bare ikke være bedre..

Ellers har vi ikke lavet en dyt idag.. Vi troede jo vi skulle flytte klokken 14 men da jeg ringede til udlejeren spurgte hun om vi ikke kunne rykke det til 15.30.. Så vi begyndte at pakke alt vores lort ned og begav os ud til lågen med det.. FUCK der var meget.. 6 tasker og 4 poser også vores håndtasker og en pose med en dyne og en til med puder. Og ja.. Taxa manden kiggede næsten helt opgivende på os..
Hehe.. Men vi fik proppet taxaen godt og grundigt også var det bare afsted.. Også skal vi først hen på centret igen tirsdag formiddag.. Så det bliver dejligt med lidt dage fri, så kan vi vænne os lidt til lejligheden imens. Og se hvad der er rundt omkring os..

Mandag skal vi jo ind til byen så vi kan få hævet penge til vor udlejer, også hente de sidste ting. Vi mangler tørrestativ og sådan nogle småting..

Så det skal nok blive godt.. Nu kan vi gå igang med at integrere os :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar