mandag den 18. maj 2009











Så er jeg tilbage fra en weekend i London.. Kom godt nok hjem igår.. Men havde det ikke helt super og internettet ville ikke samarbejde.. SÅ her kommer jeg...

Der er MANGE flere billeder men orker ikke lige at overfører dem alle sammen..

Fredag da vi havde fundet hinanden og fundet vej ind til hotellet der tog vi ind og så os lidt omkring.. Vi fandt hurtigt Oxford Street hvor vi kunne shoppe!!!!! :D

Så vi gik og gik og brugte mange penge rundt omkring.. Vi ledte også efter et sted og spise.. OG det var da næsten umuligt.. Jeg tror 2 timer efter vi landede på oxford street der fandt vi en Mc D som så kunne give os lidt mad.. Men det undrede mig meget.. I Dublin skal du jo ikke gå to skridt så kommer der jo både Mc D, burger king og andre burger/pizza steder.. Da klokken blev omkring 20.30 og butikkerne var ved at lukke gik vi hjem af.. Også kom regnen.. Og den blev bare ved..

Og det er DER JEG HADER PAPIRSPOSER... Min ene pose flækkede simpelthen fordi den var så våd, så vi måtte søge ly i en Starbucks coffee.. Hvor de gav os nogle nye poser, min mor fik en kop kaffe og jeg fik deres cheescake Mmh...

Der var ingen ledige taxaer så vi måtte bare gå og gå.. Så da vi kom tilbage på hotellet var vi godt nok trætte.. Min mor dejsede om på sengen og jeg efterfølgende efter jeg havde læst lidt..

Næste dag stod vi tidligt op, fordi vi skulle udforske de butikker vi ikke nåede igår.. Omkring klokken 15.30 var vi godt trætte og havde brugt en del penge.. Vi snakkede om at tage en sightseeing bustur rundt omkring london, men så havde vi jo travlt.. Så vi skyndte os tilbage til hotellet, satte os ned i et par minutter, fik mere varmt tøj på også afsted igen..

Vi nåede lige at fange den sidste bus også satte vi os ovenpå også med høretelefoner i ørene, og klar til afgang..
1 time og 40 min senere siges der at nu kører bussen ikke længere.. Men den stoppede ikke hvor den startede, og vi havde ingen pund tilbage kun vores kort, så vi kunne ikke tage en taxa, PLUS at vi klaprede tænder fordi det var så koldt at sidde ovenpå den dumme bus.. Men vi fik da set det hele..

Vi fandt en sunset hvor vi fik en lille snack og en kop varm kakao.. Fandt en hæveautomat og en taxa.. Også gik jagten på en restaurent.. Det blev noget spansk.. Synes dog ikke det var noget at råbe hurra for.. Men vi fik noget at spise og det var det vigtigste..

Igen da vi kom tilbage på hotellet dejsede vi om af udmattelse..

Så kommer vi til søndag.. Tidlig op igen og ned til morgenmad klokken 8, videre til at pakke vores ting og stille dem i receptionen, også gik turen til Madam Tussauds.. Det var super hyggeligt.. Og Uhyggeligt synes jeg.. De ser jo helt levende ud.. Og når man gik tæt på var man jo bange for de sagde Buuh til dig.. Det er sgu godt lavet det må jeg nu sige..

Efter turen derinde var regnen atter kommet over os.. Så igen skulle vi ud i regnen og tilbage på oxford street hvor vi lige skulle bytte de sidste ting inden turen gik til lufthavnen..

Da vi endelig nåede lufthavnen var jeg lidt sent på den til mit fly, så måtte løbe igennem det hele og da jeg endelig lander i gate nummer 6 står der at det er flyet til dublin med med selskabet Air Lingus.. FUUCK tænker jeg bare.. Det er forkert gate.. Så tilbage med mig og spørge nogen om de kan hjælpe, også er der andre der også har lavet det nummer, og det er åbenbart en fejl fra lufthavnens side.. Så vi sidder en 15 stykker og venter, så bliver vi kaldt ud i flyet som de eneste.. Og da vi har sat os kommer alle de andre ind af den anden vej i flyet.. Så vi havde lige fået gratis priority boarding der :P

Også er jeg hjemme... Eller.. Ja det er jeg.. På onsdag rejser jeg hjem til DK for at se hr. kæreste.. Det var meningen kan skulle herover, men der gik noget galt med eksamner og alt muligt.. Så nu tager jeg lige hjem fra onsdag til søndag.. DEJLIGT siger jeg bare..

Nåh men det var alt fra mig og min weekend :D