fredag den 30. januar 2009


JEg lovede også lige min søster at flashe hendes seneste køb..
Denne lyserøde jakke fra H&M - Og hun er bare SÅ glad for den :D:D
Shopping i Århus..

Jeg synes ikke jeg blev overvældet af de mange muligheder der var.. Men var inde i FIRE H&M'er og fandt noget i dem alle.. Ellers er jeg meget tilfreds.. Blev dog lige lidt muggen over den H&M der ligger ved siden af Magasin.. Jeg gik ind og prøvede nogle bukser, og da jeg sætter foden ned på gulvet får jeg sådan en alarm OP I FODEN..... AAAAAAAAAAAAV for fanden i helved det gjorde ondt med sådan en nål i foden...
Da jeg gik hen for at betale der viste jeg den også pænt til hende damen som sagde at det var hun ked af.. JA DET ER JEG SGU OGSÅ..
Nåh men jeg døde ikke.. Kun lidt..
Men efter 4 timers shopping og en burger på Cafe Viggo der tog vi bussen hjemaf, og forbi Netto for at handle ind, men for fuck hvor var der bare mange mennesker.. pyyha...

Nu sidder vi stille og roligt og venter på Håndboldkampen starter også står den bare på rolig hygge resten af aftenen..

Her er mine køb..Grå cardi fra H&MStribet bluse fra H&M
Sort flæsenederdel fra H&MKoral cardi fra H&M
Hårbøjle og cardigan fra H&M, har også cardiganen i sort, den vil blive god når jeg skal arbejde ovre i Irland, fordi den afslører ikke noget..

Cowboybukser fra H&M, og 3 alm tank tops
Kjole fra MBYM



SÅ er jeg sgu landet i Århus.. Igår klokken 7.00 blev jeg hentet af min kære far som kunne give mig et lift..
Lettere træt landede jeg så ved min søster klokken 9.15 og vi besluttede os for IKKE at lave noget som helst resten af dagen udover at hente lidt goder på tanken, se Sound of music, gilmore girls og have Harry Potter marathon...
Hvidløgskyllingefrikadeller med salat og pasta MMMMHhhh

Da klokken sneg sig op omkring de 23 kunne vi nu godt have en is, så vi begav os ud i mørket og der så vi lyset.. FRA MC DONALDS.. Så vi kombinerede lige gåturen med en cheesburger og lidt af hvert.. Mmmmmh god natmad.. Så besluttede vi os for da vi kom hjem at 2 og 3 i Harry Potter havde vi set 1000 gange så vi sprang videre til nummer 4.. Og den er jo bare MONSTER uhyggelig..

Da klokken blev omkring 1.00 tænkte vi at det var nok smart at gå i seng så vi var friske til shoppingtur her idag :D

onsdag den 28. januar 2009

Ejj jeg er ynkelig lige nu.. Ligger under dynen og har det dårligt.. Det var slet ikke meninge jeg skulle ligge her nu, men jeg fik det bare så dårligt på arbejde idag at jeg blev nødt til at tage hjem.. Tror det er noget jeg har spist..
Men nøj hvor var det lidt forfærdeligt at sige farvel derude.. Var godt nok lige ved at slippe en flod ud af øjnene.. Troede ikke det var så trist, men jo.. Ved godt jeg jo kommer tilbage derude til Aug, men det er jo bare slet ikke det samme. Du mister jo lidt den connection du har til de unge mennesker når du er væk i så lang tid. Så ligger og har ondt i maven og har en mega ØV følelse over at det var min sidste vagt..

Ellers har jeg været på sønderborg slot idag med Hr. kæreste. Jaaaae vi er skam særligt kulturelle.. Ej det er nu spændende nok. Jeg kan huske i folkeskolen hvor man bare SKULLE derhen og man gad bare ikke.. Men idag var spændende nok, det var nok også fordi det er ens eget tempo man følger, og du SKAL ikke kigge på en eller anden dum udstilling fordi din lærer siger det..


Tee fra Aidsfondet, læderjakke only, tørklæde pieces og støvler SMUK

Nu vil jeg lægge computeren fra mig og se om jeg kan få vendt min ØV følelse til noget godt..
Kommer sgu til at savne dem derude....

tirsdag den 27. januar 2009

Idag er der 8 dage til at jeg skal rejse..

Jeg kan slet ikke forholde mig til det. Og alle bliver ved med at spørge "Nåååh er du så ved at være klar? - Er du spændt? - Er du begyndt at pakke - Ihh det må godt nok være spændende - "

Og jeg ved ikke hvad jeg skal svare..

Jo self glæder jeg mig til det, men ligenu tænker jeg bare på at jeg skal udnytte mine sidste dage herhjemme.. JEg er heller ikke begyndt at pakke endnu, jeg har så småt fået de sidste ting på plads, mangler egentlig bare at få justeret mit nye høreapparat og bestilt nye batterier.. Også at pakke alle mine ting ned self.. Eller det er jo kun alt mit tøj :O Og det er der jo ikke for lidt af..
15 kg fordelt på 3 kufferter er jo ikke meget..

Men ja idag har jeg bare været hjemme og tulret lidt rundt med Hr. kæreste.. Og det er jo farligt at gå herhjemme når man kan shoppe på nettet.. Faldt lige over de her to ting på H&M's udsalgsside.. Nu krydser jeg bare fingre for at de når frem inden på onsdag.. Også er det altså SLUT med mere shopping.. Før på fredag..:D
Dagens outfit -
Denimleggings fra pieces, bluse fra pieces, palietvest fra Vero moda og støvler fra SMUK


mandag den 26. januar 2009

Åhhh altså mandage..
Og den her er ikke en af de bedre..

- Vågner op og har ondt i ørene
- Tager i skole for kun at snakke med bibliotekaren(riiimelig lang vej)
- Skulle tage bussen hjem, 60 kroner lige ud af vinduet.
- GÅ hjem fra busstationen med tasken fyldt med bøger
- Har fået nye kontaktlinser - Men det højre øje var bare helt sløret og forkert(indtil jeg fandt ud af at jeg skulle bytte dem engang)
- Mine øjne er umådelig trætte efter jeg har fået lidt stærkere linser
- Da jeg skal lave mad, og skal ryste en jævning sammen, dannes der et lufttryk i bægeret og POoooOF der er jævning ud over HELE køkkenet

Og nu sidder jeg bare her ligeså stille og skriver, mens Hr. kæreste er igang med at rengøre det klamme akvarie vi har og håber på at dagen i morgen er lidt mere heldig.


Dagens outfit -
Kjole fra H&M, Nittebælte fra Zara, Læderjakke fra Only, Støvler fra SMUK og tørklæde fra Pieces

søndag den 25. januar 2009

Nåh søndag, dagen derpå for nummer to julefrokost i år 2009.. Tror jeg er ved at blive for gammel, og det er lidt skræmmende nu hvor jeg kun har en alder af 20 år.. Men jeg er bare SLET ikke til det der vilde druk mere.
Jo det er jo lidt løgn, sidst var d. 5 dec til julefrokost med SE, se det var en fest der ville noget, super selskab, super fest og masser af hygge. Men der er langt imellem de rigtig gode fester synes jeg..
Jeg er måske bare ved at blive kedelig..
Men ja vi prøvede at sætte lidt kulør på festen med SINGSTAR..... Men når folk bliver for fulde er det jo slet ikke sjovt, så er det RÅBESTAR.. hmmm...

Nåh men idag skulle jeg jo med Hr. kæreste til Danfoss Universe og det var også et flop. Alt havde næsten lukket og der fløj små børn rundt omkring, så kørte vi videre til 1864 muséet men det åbnede før til APRIL.. Hmm sidste chance for at nå noget historisk var så Sønderborg Slot. Men det lukkede klokken 16 og klokken var 15.40.. Så vi kørte i Blockbuster og lejede et spil til PS3 og nu sidder vi herhjemme igen, uden videre at blive klogere på kulturen i Sønderborg.

Lidt senere skal vi hjem og aflevere bilen som Hr. far har lånt os, også får vi også lige en omgang aftensmad. Mmmmh det er bare det bedste...

Nåh med flash fra gårsdagens outfit. Også et dagen derpå flash fra idag..


Kjole fra H&M - Sko fra Deicman - Læderjakke fra Only
Denimleggings fra Pieces, bluse fra H&M, støvler fra Kvickly

Over and OUT