lørdag den 7. februar 2009

Forst nogle billeder :D
En uld vest og basic bluser fra Pennys / Saa jeg kan holde varmen herovre..
En Clutch paa tilbud :D

Mine laenge onskede gladiator flade sandaler og printet balarinaer ogsaa fra Pennys


Et lille stemningsbillede fra O'Connel street i Dublin


Parnell street

Parnell street

Parnell street

Ogsaa har vi spottet at der er indhegning OVERALT.. Det her er "bare" indtil et lejlighedskompleks.. Det er for at mindske haervaerk..


Legeplads :D

NAAH...
Saa blev det lordag.. Og vi havde fri.. Saa vi besluttede os for at tage ind til Dublin og udforske byen.. Vi ville starte med brunch ovre i kantinen. Declan sagde at vi bare skulle komme half elleven ogsaa ville der vaere mad.. Hmm men vi vidste jo ikke lige at det betod klokken 11.30.. Saa ingen brunch til os fordi vi ville jo gerne ind i byen..
Men jeg kan da lige starte med i nat, NOJ hvor har jeg sovet godt.. Faldt om omkring klokken 22.00 Og har sovet saa godt.. Saa det var dejligt at vaagne op til.. Savner godt nok lidt Hr. kaereste naar jeg ligger alene om aftenen i en lille kold seng..
Men ja.. Saa tog vi bussen ind til Dublin for at gaa rundt.. Og vi fik shoppet lidt og set lidt af det hele.. Dublin er en flot by synes jeg.. Med en blanding af det gamle og det nye.. Folket herovre er ogsaa RIGTIG sode.. Hvis nogen gaar ind i en kommer der et sorry.. Det er ikke ligesom i KBH f.eks. Saa efter en laaaang shopping dag ville vi finde bussen hjem.. Men det kunne vi sgu ikke.. Og det endte med at vi efter lang tids gaatur fandt en nummer 140 som korte igennem Finglas ogsaa maatte vi tage den derfra.. Saa vi prejede en Taxa de sidste 5 min af vejen fordi vi ikke kunne finde vej.. Men det var nu ikke saa dyrt endda.. Bussen er heller ikke saa dyr.. 1.80 EURO ogsaa er man inde i Dublin city..
Saa i morgen skal vi ind og se en udstilling omkring kroppen.. www.bodiesdublin.com Det bliver spaende tror jeg..
Hmm indeni er man begyndt at vaenne sig lidt til tanken om at vaere herovre.. Vi leder med lys og lygter efter en lejlighed, men det er lidt som om der er nogen der er hurtigere end os.. Naar vi har fundet det, saa tror jeg at det bliver nemmere at fole sig hjemme.. Sproget er ogsaa ved at komme.. Man taenker endda engelsk.. Og naar vi snakker dansk indbyrdes er det faktisk med engelske ord imellem fordi det er nemmest heh..
Drengene paa institutionen er meget forundret over at vi kan tale engelsk.. Det synes de er maerkeligt fordi de kan jo ikke tale dansk..
Jeg kan ogsaa huske da jeg var lille der spurgte jeg min mor om dem i England saa laerte dansk naar vi laerte engelsk.. Men naeh nej..
Varmen er ikke kommet naermere maa jeg sige.. Sidder her med et nyindkobt fleece taeppe og mine fingre er ved at falde af.. Og naesen lober konstant.. Brrr...
Saa jeg vil smutte igen..








torsdag den 5. februar 2009
















Second day........ Dadadadam...

Maa hellere starte med natten til second day.. Det var lidt haardt.. Jeg kunne ikke rigtig sove paagrund af alle de nye lyde, og ja hele situationen.. Savnede ogsaa Hr. kaereste.. Men jeg faldt da endelig i sovn i kulden.. Det er simpelthen SAA koldt.. Der er ogsaa sne, drengen har bygget snemaend som staar og forfalder..




Naah men SEcond day - Tina vaekkede mig og sagde jeg nok skulle op nu fordi hun kunne hore Declan.. Saa hurtigt ud af sengen og faa toj paa og ned til morgenmaden.. Som bestod af KAEMPE toastbrod med maerkeligt smor og marmelade.. Ikke videre sundt maa jeg sige..


Saa blev vi vist rundt og modte to andre danske studerende som skal vaere her i 5 mdr. Socialraadgiverestuderende.. Tina og jeg bliver delt op i to.. Hun skal arbejde i Assesment afdelingen og jeg skal arbejde paa den afdeling hvor drengene bor. Dem som har faaet en dom, som kan svinge fra 6 mdr - 2 aar.. Og det var egentlig stille og roligt.. Drengene snakker meget hurtigt saa det er svaert at forstaa engang imellem.



En af drengene inviterede os udenfor og se paa deres duer.. Og lige pludselig havde han hapset to stk og spurgte om vi ville holde dem(Med vi mener jeg mig og den anden socialraadgiverstuderende) Ogsaa staar man der med en due i haanden ARRRRG...



Men ellers forholdt det sig stille og roligt.. De er alle rigtig sode, og prover at gore sig saa nemme at forstaa som muligt..


Selve institutionen er meget praeget af The Simpsons.. Det synes jeg er lidt sjovt.. De viser serien i fjernsynet paa afdelingerne og der er en masse plakater oppe og puslespil med The Simpsons.. Der er ogsaa sygt mange puslespil oppe og haenge.. Og paa afdelingen er de ogsaa igang med et kaempe et.. Baade det alm personale, drengene og rengoringsfolkene har helle rikke noget imod af give en haand med..



Vi havde fri klokken 15 der taenkte vi at vi ville ind til byen og kobe aftensmad i et supermarked.. Saa vi skulle bare tage bussen nummer 40 A/B/C/D Og vi ventede i sneen.. Og der korte to busser forbi os.. Indtil vi fandt ud af vi jo skal over paa den anden side af vejen :D



Boligerne herovre er meget gammeldags.. Det hele er meget gammeldags synes jeg... Det er lidt maerkeligt.. Men folk udenfor institutionen er ogsaa rigtig sode.. Og hjaelpsomme..




Aftensmaden fik vi ovre i deres kantine.. Det var lidt bedre idag :D Roastbeef (Men ikke som vi kender den i DK, den var heeeelt gennemstegt) Men smagte nu fint nok.. Kartoffelmos, pebersovs og kaalrabi..


Vi er stadig lidt bekymrede for at finde lejlighed.. Og jeg luftede for Declan idag at jeg undrede mig over hvorfor studerende ikke kan leje sig ind der hvor vi bor nu.. Vaerelserne er super fine og ja det forstod jeg ikke.. Og han gav mig egentlig ikke noget rigtigt svar paa hvorfor.. Men om vi da godt kunne taenke os at bo der.. Men han vidste ikke om man kunne det, men han ville undersoge det..










Pyyh nu fryser mine fingre snart til is.. Jeg vil op under dynen og se lidt film tror jeg og vaere frisk til min vagt klokken 8.00 i morgen tidlig.. :D
















onsdag den 4. februar 2009

SAA er vi her.. I IRLAND...I DUBLIN...I FINGLAS... Det var noget af en tur.. Forst finder vi ud af min kuffert er i stykker... Ud og kobe en ny.. Saa finder vi ud af vi har kigget forkert paa Ryan airs hjemmeside.. Vi ma kun have 15 kg med.. Saa maatte lige betale 1600 kroner i overvaegt.. Men nu hvor billetten var saa billig saa er det sgu okay.. Ogsaa da vi lander i Dublin er der ingen der staar med et skilt og venter paa Jennifer og Tina.. Vi venter i omkring 45 min.. Saa gaar jeg op i informationen og prover mit rustne engelsk af.. Finder nummeret til institutionen og ringer saa op og stammer los... "Danish students... Ohhh... Airport... Ohh.. Jennifer and Tina.." Ogsaa kommer jeg igennem og Declan vores vejleder kommer og henter os.. Der var dog lidt misforstaelser omkring HVOR vi skulle staa, saa lige pludselig staar der en lille mand foran os og sporger.." Are you waiting for someone? Yes... Are you Danish students? Yes.. Then it's mee you are waiting for.. YEEES" Ogsaa gik turen til institutionen.. Men hvor er det dog sjovt at sidde i den "forkerte" side af bilen hehe.. For forste gang i hele mit liv har jeg siddet i venstre side :D Men pyha.. Saa kom turen til at snakke og forsta engelsk.. Og det er lidt en udfordring.. Jeg forstaar det meste, og det der saa kommer ud af min mund er bare en stavelser naesten.. Men nu sidder jeg i et modelokale som er i vores bygning hvor vi bor paa nettet... Og prover at bruge det her svaere tastatur.. Jeg har lige hentet mig en gigant kop the og nogle kiks.. Aftensmaden var ikke til at raabe hurra for.. Kogte aerter kartoffelmos og brun sovs.. Drengene havde spist alt kodet..

Ellers gik jeg direkte til computeren for lige at opdatere derhjemme..
Savner det nu ogsaa allerede lidt.. Isaar Hr. Kaereste... Men vi skal nok klare den..

Billeder har jeg ogsaa faaet taget.. Kan bare ikke lige finde mit kabel til at overfore med saa det maa blive i morgen.. :)

See you later... :D

mandag den 2. februar 2009


Kjole fra MBYM og støvler fra SMUK


Fuuuuck mand.. 2 dage...
1 2.... Det er jo ingenting... Det er jo lige om lidt...

Jeg er dog begyndt at pakke.. Den ene kuffert er allerede på 13.9 kg og den anden på 9.1 kg og synes bare jeg mangler 100000 ting endnu.. Og synes min to do liste den bare vokser og vokser..

- Ringe til skejby TJEK
- Skal til optiker 13.20 OG huske linsevæske
- P-piller hentes HALVT TJEK - Har bestilt dem i hvert fald :)
- Sende brev omkring batterier til mine høreapparater +++ finde dem jeg har rundt i lejligheden
- Jeg skal have fundet et par cowboybukser og et par træningsbukser (må ikke snuppe Hr. kærestes ØV! :))
- Jeg skal i banken med budget + veksle til lidt EURO
- Handle ind
- Besøge Hr. kærestes mor
- Bestille koder til digital signatur

Pyha det er meget aaaaarg.. Også skal jeg jo lige have styr på mine sidste ting.. Gudskelov mødes jeg med en veninde nede i byen som lige kan hjælpe mig med at holde styr på det hele, og mig selv.. :)

Nåh jeg har jo slet ikke tid til at sidde her.. Weekenden i Århus sluttede dejligt.. Middag med dullerne - rigtig hyggeligt, middag med Hr. kæreste og søster, biografen bagefter (Benjamin Buttons) også kørte vi hjem omkring 00.30

Nåh jeg vil ud og finde de sidste ting jeg mangler.. /Indsæt smiley der løber i cirkler omkring sig selv...