lørdag den 24. januar 2009

TØMMERMÆND
Åh gud en fest igår.. Mon der er nogen der vil have passet børn/unge af os hvis de vidste hvordan vi også kunne opfører os. Men ja TOP fest, bortset fra snestormen der lige kom og dækkede hele jorden. Så en time i bil frem og tilbage. Ej det var nu super hyggeligt, også glæder jeg mig til alle de billeder der bliver lagt på facebook idag.. Der skal nok være nogle gode grinere imellem.

Lige nu har jeg været hos AA og spist masser af rundstykker, og været i Føtex for at købe strømpebukser så jeg er klare til årets 2 julefrokost i aften..
Og nu skal jeg vidst have en lille lur så de drinks fra igår de kan forsvinde ud af kroppen..

Også er jeg helt Plain Jane idag i tøjet

Cardi fra H&M, Denimleggings fra pieces, støvler fra kvickly, tømmermænd fra igår..

fredag den 23. januar 2009


Kjole fra Asos - Sko fra Deichman


Så er jeg top klar til Julefrokost med de andre kommende pædagoger :D
SÅ må jeg hellere komme igang med den her blog.. Det er jo trods alt snart jeg rejser til Irland.
12 DAGE lige præcis. /Indsæt selv rystende/skræmt/ved at skide i bukserne smiley.. ARGGGG...

Jeg starter i god tro med dagens outfit :)
Strik fra Only, Denimleggings fra pieces og overknees fra SMUK

Har fri idag så nyder det bare og senere kommer der en forsinket julefrokost jeg skal til, og det skal jeg faktisk også i morgen (Med mine kollegaer) Det bliver også en lille afslutning nu hvor jeg smutter afsted til de Irske tropper :D

Også er jeg da også faldet for shoppingens fristelser.. Jeg manglede et sidste par denimleggings for at gøre min samling komplet. Så det blev til et par blå, med lynlås nederst..

Så er jeg næsten klar til at tage afsted tøjmæssigt.. Mangler dog lige at få købt et par alm t-shirts. Skal jo se anstændig ud på arbejde derovre..

Men ja Irland.. I onsdags stod den på praktikforberedelse hvor vi hørte alt lige fra AIDS til kulturchok og fik skrevet under på nogle dokumenter så vi kan få stipendie og rejsepenge. Men der er godt nok mange ting at tage stilling til og det rykker jo nærmere. D. 4 februar sidder vi i flyveren også er der ingen vej tilbage..

Men det vil jeg lægge væk nu fordi ellers begynder sommerfuglene at summe for meget..
Nu skal jeg lige have weekendens strabadser overstået først..

/Over and out.