fredag den 13. marts 2009

Så for søren.. Så blev det fredag aften og jeg sidder bare her..
Dem fra arbejde og Tina er taget ned på en pub der hedder Porter House.. Jeg skal bare arbejde i morge, og er i forvejen rigtig smadret, så jeg sagde det måtte blive en anden god gang..

Havde også tænkt mig at få en lille lur efter arbejde, men NIKSEN. Har simpelthen formået at sidde at sove/blunde i sækkestolen på institutionen idag, mens jeg sad og læste..

Men sådan skulle det ikke gå. For et par dage siden fik vi et brev ind af døren omkring noget elektrisitet.. Enten skulle vi oprette en direct debit, som er en slags PBS herovre, eller også skulle vi betale 300 EUro inden 10 dage.. :O Og lige pludselig er tiden løbet fraos, og de ti dage er gået i morgen.. Så jeg ringer ind og hører omkring det med direct debit, og det kan vi ikke fordi vi ikke har en irsk konto. Men hun foreslog at vi oprettede en.. NEJ TAK! Så vi gik over til at betale sure 300 euro i depositum, jeg skulle bare tage ind på posthuset.. Tænkte bare FUUUCK mand.. Tina havde kæmpe hovedpine så jeg pakkede mine ting og mig selv sammen og begav mig op til bussen...

Da jeg så kommer ind i byen hæver jeg penge på mit kort, og da jeg skal hæve på Tinas siger den at koden er forkert. Nåh jeg tænker at de måske tager kort på posthuset.. Så jeg stiller mig i kø, også fortæller ham manden mig at jeg kan ikke bruge det kort, og at jeg kan ringe til deres kundeservice(el-firmaet) og betale over telefonen.. FUUUUUCK tænker jeg bare..
Så står jeg her inde i byen for ingenting.. Nåh jeg ringer til Tina og hører omkring hendes kode fordi vi kan jo godt betale kontant.. (Jeg kan bare ikke hæve mere en 260 Euro på mit kort) Men hun er helt blank omkring koden så jeg beslutter mig for at tage hjem igen, og ringe til dem og tage den over telefonen..

Da jeg kommer hjem ringer jeg op, og kommer igennem mindst 7 af de der - press 1 if.. press 3 if... bla bla... For at få at vide at jeg IKKE kan betale over telefonen.. OMG altså.. Så hun fortæller hun sender et eller andet kort til os, også skal vi gå ned på posthuset med det og betale de 300 Euro.. Også prøvede jeg også at forklare hende at vi jo senest skulle betale idag.. Men det skulle jeg ikke bekymre mig om..

Så jeg er så blevet SÅ meget klogere.. Eller noget.. Jeg ved stadig ikke helt hvad de har gang i.. Så vi venter spændt på brev..

+ at nu havde jeg jo hævet for mange penge aRG... Men Tina overtog dem og betaler så med hendes kort.. Dejligt..

Men ja, ellers har jeg jo bare været sådan lidt rumvæsenagtig idag fordi jeg har været så træt.. Jeg skal heldigvis først møde klokken 13.30 i morgen.. Så jeg kan få mig noget søvn og vågne op stille og roligt..

Lige nu sidder jeg bare og høre musik og venter på x-factor bliver lagt på nettet.. Har også lige nogle afsnit af paradise jeg er bagud med.. OOOOgg jeg har da også lige min bog jeg købte igår.. The girl who played with fire... Uhhhhhhh..

Ellers tæller jeg også bare dage til Hr. kæreste kommer.. Det bliver bare så rart.. Tina og jeg er så afhængige af hinanden på en måde, altså hvis man skal snakke dansk eller arbejde eller noget så er vi kun os to.. Så bliver bare dejligt man kan samtale med en helt 3 person.. :D

Nåh jeg vil smutte.. Og se om xfactor virker :D

torsdag den 12. marts 2009

ENDELIG!!

Efter at have prøvet at logge ind i 5 minutter skete det egentlig..

Årh.. Har så meget jeg gerne vil skrive jeg er bare SÅ træt så orker bare næsten ikke.. Så jeg vil næsten hellere gemme den til i morgen..

Har bare sumpet rundt idag.. Igår var jeg på vagt i 10 timer til klokken 22 også op tidligt til vagt klokken 8 i morges også ind i byen efter arbejde også var jeg endelig hjemme og kunne slappe af klokken 18.. Så lige nu venter jeg bare på at Tina kommer hjem.. Vi har stadig kun en nøgle så vi bliver nødt til at dele og lukke hinanden ind og ud ... Men når hun er kommet er det også bare ind i seng og stene en film til jeg falder hen.. Skal op igen på arbejde klokken 8 i morgen tidlig.. Også har jeg fået ekstra vagter i weekenden fordi hr. kæreste kommer i min arbejdsweekend..

Men alt for at have fri og nyde de 5 dage sammen med ham.. Jeg har også lånt bogen lonely planet hvor jeg har fået streget ud hvad vi skal tage ud og se på.. Så vi har masser at se til hehe.. Self alt efter hvad vi lige kan overskue..

Idag har egentlig været stille og roligt.. Der har været en dreng i retten, og to drenge har haft dårlig opførsel så de var taget ud af gruppen.. Så der var sådan en dejlig stemning.. Stille og roligt.. Eller ja så stille og rolige de nu kan blive.. Men det var nu rart at se, men også underligt at bare fordi man tager 3 drenge ud så er der bedre stemning - Stof til eftertanke?

Jeg er igang med at læse bogen - Understanding ADHD og den er faktisk rigtig god.. Den beskriver rigtig godt og er også en håndbog til forældre om hvordan man kan håndtere ADHD.. Det er den jeg gerne vil skrive lidt mere om, sammenlagt nogle flere af mine pædagogiske undreting... :P Det bliver bare ikke lige idag.. Gider ikke gøre noget halvt..

Jeg var også inde i en boghandel inde i byen idag.. Jeg har købt Stieg Larssons bog nummer 2 - The girl who played with fire.. Det er alligevel udfordrene at læse på engelsk, men så kan det være det ikke kun tager mig en dag at komme igennem sådan en bog.. Så den har jeg tænkt mig at gå i krig med.. Jeg købte også to andre chicklit bøger, når jeg er træt af krimi og faglitteratur..


Nåh, men det blev lidt lang alligevel men ville lige give livstegn fra mig, der er alligevel en del der følger med derude..

Nu vil jeg sige godnat... :D

tirsdag den 10. marts 2009

Så for søren.. Jeg tror jeg har verdens bedste far.. Ja, det tror jeg faktisk..
Han har lige sagt ja til at køre Hr. kæreste til lufthavnen onsdag istedet for fredag :D Så Hr. kæreste kommer fra onsdag til mandag og besøger mig.. WUhuu...
HOpper snart ned af stolen af glæde.. Det bliver bare så nice..

Så i morgen skal jeg lige have fat i min unit manager og se med hvordan jeg skal arbejde, om jeg eventuelt kan tage nogle vagter i weekenden eller sådan noget..

Hoppe hoppe danse danse hehe:D

Også har jeg lige aftalt med min mor at vi skal et smut til London i Maj måned.. Bare lige fra fredag til søndag.. Vi har bestilt flybilletter og det hele, mangler bare at finde et godt centralt billigt hotel.. Hvis det da findes..

Nåh, men ellers har jeg været på dagarbejde idag 8-15.. Det gik stille og roligt.. Som det nu altid gør.. Jeg var også til vejledning hvor vi snakkede omkring min didaktiske opgave som jeg skal have lavet inden jeg forlader den long term stay unit.. Han gav mig nogle idéer og i morgen vi jeg prøve at snakke med min menthor omkring det.. Og høre om hun kan hjælpe mig lidt videre..
Lige indtil videre snakker vi teater/drama som aktivitet..

Ellers har jeg sgu ikke lavet andet end at sidde ved min computer.. Har siddet i næsten 5 timer og stykket den der London tur sammen med min mor via msn.. Pyhha.. Også er vi ikke engang nået til hotel endnu.. Ej det skal nok blive sjovt..

Jeg tror også snart jeg skal i seng.. I hvert fald ind og ligge og måske smække en film på.. Skal først møde klokken 12 i morgen så det er ikke så slemt.. En 12-22 vagt.. Skal jo have sparet et par timer op til påskeferien også.. Jeg mistedet jo lige en del fordi jeg har været syg..

Hmm ved ikke hvad jeg ellers lige skal sige til jer derude.. Ikke andet end at i må have en god tirsdag, onsdag eller hvad dag det nu er lige nu hvor netop DU læser med.. :P

Goodbye..

mandag den 9. marts 2009


Hovsa.. Har også fået taget et lidt bedre billede af mit hår i dagslys :P Det yder stadigvæk ikke rigtigt håret helt retfærdighed.. Men det er bedre end de to andre:D
Uha hopper lige lidt af glæde.. Har lige fået sæson 5 af one tree hill ind af døren.. Til sølle 175 kroner PLUS porto fra UK... Derhjemme skulle jeg nok lige have givet 400 eller sådan noget.. NICE.....
Glæder mig til Hr. kæreste kommer med resten af mine sæsoner.. Så er der bare dømt marathon..

Nåh.. Men er ved at være frisk igen.. Eller... Jeg har i hvert fald været ude af sengen, fået et bad og i normalt tøj.. Det trængte jeg vidst til.. Også havde jeg jo lovet nogle tøser at sende nogle leopard flats til dem så måtte jo ind i byen.. Havde også noget tøj jeg skulle have byttet.. Også skulle jeg have nogle klenex at pudse næse i.. Den er helt ødelagt af toiletpapir..
Og det har resulteret i kæmpe forkølelsesår.. HADER det.....!
Hader også at hver gang jeg næsten snakker så drysser jeg snot ud af næsen.. GRRrr.. Nåh, men jeg skal i hvert fald på arbejde i morgen.. Idag var min normale fridag så det er fint nok...

Tjae, men ellers er der jo ikke sket så meget andet end jeg har tømt en toiletrulle for at pudse næse, ligget under min dyne og stenet film og været på nettet..
Og JO jeg har da noget der opløftede min dag igår.. Jeg har siden februar prøvet at se Paradise Hotel på nettet.. Og ja jeg ser Paradise.. Nåh.. Men den har altid hakket.. Og det første afsnit tog mig ikke mindre en 2 timer at se.. Hvor selve programmet faktisk kun varer 33 min..
Men igår prøvede jeg igen.. Og omkring klokken 00.00 der begyndte den faktisk at køre, og omkring 1.30 kunne jeg se et afsnit i ET STREG :O :O
Så jeg lå lige og stenede paradise, og fik set alle afsnit.. NICE..

Nåh jamen så lidt kan jeg så glæde mig over hehe:D

Der er ikke så meget andet at sige.. Såe.. Hygge hejsa herfra :)