søndag den 5. april 2009

Så blev det søndag.. Og turen går til DK i morgen :D

Jeg har ikke lige skrevet de sidste par dage fordi der har ikke rigtigt været noget at skrive om.. Dagene har bare snøvlet sig afsted på arbejde, nok fordi man går og er hjemme i tankerne :) også når der ikke stod arbejde på programmet har jeg ligget og stenet mit One tree hill marathon.. Er indtil videre nået til sæson 4.. FANTASTISK serie.. Elsker den bare...

Nåh, men ellers idag har vi været i Blanch, Tina og hendes bror og mig.. Jeg er på jagt efter en kjole fra H&M som mit klædeskab BARE MANGLER... Og den er ikke til at finde.. Så efter jeg rendte rundt nede i byen igår i begge deres H&M'er måtte jeg jo spørge Tina og bro om de ikke kunne tænke sig en tur til Blanch hvor jeg vidste der også var en H&M.. Så det var planen.. Busserne kører kun derud en gang i timen om søndagen, så vi ventede en del på bus.. Men vi kom derud..
Desværre havde H&M ikke min kjole, så nu krydser jeg alt hvad jeg kan for at en fra MSS finder den og redder min dag.. KRYDS FINGRE..

Men jeg fandt self nogle andre ting :P Jeg fandt en lille ting til min daddy.. Jeg skriver ikke hvad det er, fordi jeg ved han følger med herinde.. :) Så du må vente til du får gaven :P
Ellers har jeg bare fundet en taske, den perfekte taske til når jeg skal på arbejde, ikke for stor til en masse rod og heller ikke for lille.. Også er det en cros over så ingen kan lige snuppe den fra mig på Finglas' farlige gader.. Den er jeg glad for..
Så købte jeg en "skindjakke" i Pennys.. Min egen er alt for varm og mine sommerjakker jeg har med er for kolde.. Den her er lige tilpas også til 150 kroner kan det jo ikke blive bedre..

Jakke(Pennys) og taske(Zara) :D

Så lige nu glæder jeg mig bare til jeg skal hjem.. Hjem og se folk og være i hjemmelige omgivelser, hjem til hr. kæreste og vores lille hule.. Også hjem til påskefrokost, og bytur med nogle af tøserne..

Og jeg kan self ikke sove.. Derfor jeg lige ville herind og fortælle jeg stadig lever..
:D