lørdag den 18. april 2009

Så for helved nu skinner solen.. Ihh hvor er det bare dejligt.. Selvom jeg godt nok står til at skulle på arbejde lige om lidt..
Fordi det er jo "straffen" når man vælger at smutte til DK, så skal der arbejdes ekstra hårdt for at opnå ekstra timer til NÆSTE gang man skal hjem.. Så igår og idag står på aften arbejde, også har jeg en 8-18 i morgen, som jeg nok tror jeg skal have lavet om, fordi bussen kører ikke klokken 8 om morgnen.

Nåh men igår aftes var en god vagt.. Stille og roligt.. Ikke de store skandaler eller sådan noget.. Drengene var ovre i swimmingpoolen, og nogle var ude at gå en tur for at hente goodies til dvd night som de har om fredagen.. Også så vi bare en totalt lam film.. Altså.. Men drengene synes den var sjov.. Men det var den da også, men kun fordi den var så langt ude at man ikke kunne andet end at grine.. En af drengene på afdelingen lærte i starten af vores praktik nogle danske ord.. Og det eneste ord han kan huske, og ved betydningen af er ven.. Så han kigger på en også siger han ven, og ryster med hovedet og blinker.. De har sgu nogle gode øjeblikke :) Han delte også med glæde ud af sit slik. Det var en af de drenge som har været i Quiet room pga mig.. Så det hjælper alligevel at være lidt hård, fordi det skaber lidt tillid..

Idag ved jeg faktisk ikke hvad der skal ske.. Jeg ved bare jeg skal have læst noget i mine bøger jeg har sat mig for at læse.. Jeg har sat mig for at læse 6 stks og jeg er nået halvejs..
Her er min lille bogliste:

- Anne Bovbjerg og Espe Maria Kahler – ”Det traumatiserede barn”
- Niels Peter Rygård – Børn og unge med tilknytningsforstyrrelse, tidlig frustration”
- Benny Lihme – ”Det er så fucking træls”
- Benny Lihme – ”Det kulørte akvarium”
- Jørn Nielsen – ”problemadfærd”
- Dr. Christopher Green – ”Understanding A.D.H.D”

Og jeg har læst - Det traumatiserede barn, det kulørte akvarium og understanding ADHD.. Så jeg er godt på vej, og føler også jeg har fået noget fagligt ud af de bøger..

Ellers så er de 3 måneder jo snart gået og jeg skal bytte afdeling med Tina.. Det bliver lidt spændende.. Er også lidt nervøs for at møde det andet personale derovre.. Har en forestilling om de er lidt mere venlige ovre på den afdeling hvor jeg er nu.. Sådan af hvad Tina og jeg har snakket om.. Så det glæder jeg mig da til.. Men det er da også lidt trist, drengene er jo søde nok og personalet er bare super.. Så jeg håber Tina finder sig til rette derovre også :)

Hmm hvad ellers.. Har ikke helt skrevet om hvad jeg har lavet hjemme.. Men egentlig ikke så meget.. Det er lidt stressende når du kun har 9 dage til at besøge hele Sønderborg næsten.. Så jeg er nogenlunde tilfreds, der var dog lige et par veninder som skal besøges en ekstra gang næste gang jeg tager til DK, også er der SE som jeg også gerne vil lægge visit forbi..
Men ellers indeholdt påskeferien, to tattoveringer, en bytur, påskefrokost, strandtur, tur forbi havnen og mølleparken, shopping med et par veninder, aftensmad hos forældrene og en bio tur med Hr. kæreste.. Så jeg synes jeg har gjort mit bedste :)

Nåh jeg vil til at finde min frokost frem og begive mig ned mod bussen :)
God lørdag til jer alle.

torsdag den 16. april 2009

Så er det blevet hverdag igen.. Og en grå en af slagsen.. ØV vejret er nedern herovre.. Også regner det bare mega meget..

Jeg lagde mærke til noget da jeg kom ind i min lejlighed derhjemme i DK og da jeg trådte ind af døren på institutionen.. Man kan lige pludselig mærke duften af DK/Institution.. Når man bare går i det til hverdag så betyder duftene ikke så meget mere, de er der bare og forsvinder næsten helt.. Når man så er væk i længere tid dukker de op igen, og minder om stedet.. Giver tryghed..

Nåh, men det har været en okay dag.. Har været lidt træt da jeg i morges vågnede med den største hovepine OVERHOVEDET.. Så overvejede at blive liggende, men tog mig i nakken, fik to smertestillende noget morgenmad og en omgang frisk luft.. Det hjalp ikke..
Men reducerede det hele lidt.. Så jeg er glad for jeg har fri nu og bare kan slappe af resten af aftenen, enten med lidt film eller læsning..

Kunne godt nok godt have en lur lige nuu..... GAAaaaaB..

Men ja dagen idag har som sagt været rolig nok.. 3 af drengen har været ude og køre mountin bikes og var stadig afsted da jeg tog hjem, en anden dreng var i retten.. Så vi har stået med 4 drenge tilbage idag... De to af dem er nye.. Det giver lidt udfordringer.. Jeg har også fået læst i filerne fra da jeg var væk at der har været meget uro i gruppen netop pågrund af de nye drenge.. Og det er udelukkende fordi det er nogen der kender nogen fra gruppen i forvejen.. De ene par er endda fætre.. Så der bliver spillet op og spillet smart og jeg ved ikke hvad.. Og det er træls for de drenge som har været der i længere tid, og måske er begyndt at få rutine i det hele.. At så kommer der lige nogen man kender hjemmefra, også er det hele næsten tabt på gulvet..

Så personalet er oppe på dupperne i øjeblikket, men det er måske også meget godt..

Nåh nu vil jeg ind og slappe af i mit lille hoved..

onsdag den 15. april 2009

Så er vi tilbage..

Det er lidt underligt, og det var da heller ikke uden en tåre eller 10... Synes det var lidt trist.. Havde ikke regnet med jeg havde savnet det derhjemme så meget, men det havde jeg sgu.. Bare lejligheden, Hr. kæreste, stilheden inde i byen og ja det HELE..

Orker ikke rigtigt at skrive så meget lige her til aften.. Jeg starter klokken 8 i morgen tidlig igen.. Op på hesten. Så går tiden også lidt hurtigere hvis man bare holder sig igang.. Det er jo bare en lille midtvejskrise man har gang i her..

Ville bare lige give lyd fra mig herinde :)

Hygge ude i stuerne..