fredag den 29. maj 2009



PRØV lige at se den her søde hund.. Som absolut ikke vil stå stille når der skal tages søde billeder.. NÅÅÅÅÅÅÅRH.... Sådan en lille bamse på 20 uger som lige kom på besøg..
Det er overboernes og den ville lige ind af vores dør og kigge engang.. Nuser hund..

Men ja grunden til vi har døren åben er jo SOLEN... Nammenam med noget varme.. Varmen er så først kommet her hen af eftermiddagen, det var lidt chilly i morges.. Men nøj hvor dejligt.. Så lige efter arbejde også direkte ud og ligge på et tæppe i solen.. MMH.. Blev så lige vækket med et chok.. Der leger en masse børn rundt og lige pludselig kan jeg bare høre et stort klir og noget der lander på mig.. Så har en af pigerne tabt et bolsie glas og står på trappen med et helt forfærdet udtryk, og fik mumlet undskyld.. Nu skete der jo ingenting, og spurgte også om hun var okay, det var sgu nok hende der var mere skræmt end mig :)
Så tænkte jeg at nu måtte jeg nok hellere gå ind.. Det måtte være tegn til jeg ikke skulle have mere sol idag..

Ellers har jeg bare været på dagarbejde idag.. Sammen med Tina og Anne(socialrådgiverstuderende) har vi pjattet lidt rundt i pauserne og sådan.. Det er jo skøønt..
Klokken 12 havde jeg en aftale med skolepsykologen for at høre hvad hendes arbejde bestod af.. Så jeg inviterede lige Anne og Tina med så vi alle kunne høre engang.. Og det var faktisk spændende nok..

Hun tester drengenes intelligens, så man kan finde deres styrker og svagheder så skolen ved hvad de skal arbejde på.. Hun fortalte om at de fleste drenge de får ind på centeret har ikke et godt verbalt sprog, mange har problemer med at udtrykke sig.. Men når de når til de non verbale test så score de højt..
Også derfor det så hurtigt kan slå klik fordi de har ikke ord nok til at udtrykke hvad de føler også springer de i luften istedet...

Men hun viste os nogle af testene og vi fik en god snak..

Så det var en god fredag.. Også går turen til Newry i morgen det bliver også spændende at se hvad det er for noget :D:D

torsdag den 28. maj 2009

DANSER LYKKELIGT RUNDT...... SOOOOOOOOOOL...... :D


DANSER LYKKELIGT RUNDT...... SOOOOOOOOOOL...... :D
Varmen er kommet på ferie i Irland.. NICE.. Og solen titter endda frem engang imellem..
Så burde slet ikke sidde indenfor og blogge.. Er bare mega træt altså.. De der vagter fra aftenvagt og til morgenvagt de tager altså lidt på kræfterne.. Også har jeg også lige været oppe i centeret og handle cola som jeg har slæbt hele vejen op i lejligheden.. OG JA OPaf.. Nok ikke en kæmpe bakketop, men går en lille smule op :P

Så har jeg også lige siddet og fået styr på finanserne nu hvor vi får SU i morgen.. Skal lige tjekke at jeg har til gården og gaden... Vi har jo fået sådan en herlig varmeregning på 2000 kroner!!!!!! for 3 måneder.. Det er jo lidt vildt.. Det er også noget med at Tina ringer ind og klager lidt fordi hun kan ikke nikke genkendende til nogen af tallene.. Så kan da være det er en fejl.. Man kan altid håbe..

Men ja nu sidder jeg her.. Idag har ikke været noget at skrive hjem om.. Min gamle afdeling havde ikke personale nok så jeg blev sendt over for at hjælpe.. Så har egentlig bare tulret rundt og snakket med Tina..

Igår derimod..
Altså for at gøre det lidt nemmere giver jeg lige nogle af drengene et bogstav så det er til at finde ud af.. Onsdag havde vi jo 2 drenge C og E... Mens jeg har været i London er den dreng Tina fulgte i sin tid kommet tilbage til afdelingen.. Mens jeg var i DK er han så af retten blevet sendt hjem igen for en chance mere.. Tirsdag aften har han så lavet noget skidt igen og er kommet tilbage til centeret ham kalder vi M... Så tirsdag aften har de 3 drenge at gøre godt med..

Så da jeg møder igår, skulle E i retten og C skulle ud og præsenteres for det sted hvor han skal vidersendes til.. Han må ikke blive sendt direkte hjem og skal ligesom udsluses for at se om han kan klare det.. Så denne institution er en åben institution, men stadig med faste rammer.. Og han skal ud på en overnatning..
Så vi havde 1 dreng!!!! om eftermiddagen.. Altså GAB... Og han følte jo vi alle rendte ham lidt i røven fordi vi bare ingenting havde at lave...

Min mentor tog så mig og en anden studerende med over til skoleinspektøren og fortalte hvad de lavede.. Det var nu spændende nok.. Det meste af det vidste jeg godt.. Også fordi i min sidste praktik på Sønderborg Erhvervsskole var jeg også i skolen og hjælpe.. Og det han sagde var faktisk de samme ting som de sagde i sidste praktik.. Så det er altid noget at undervisningsmetoderne for disse unge knægte ikke er forældet og deres behov bliver varetaget :D

Så kommer E tilbage fra retten.. Sidst han var sendt hjem lavede han noget så alvorligt i flere forskellige byer, så han skal i retten flere gange i hver by han har lavet noget i for at så til sidst få en dom.. Så han ryger lidt frem og tilbage..

Da vi så sidder og spiser aftensmad kommer de tilbage fra den institution som C skulle ud på.. Og de har den meddelse med at han er stukket af fra det nye sted allerede.. ALTSÅ FLOT siger man så... Eller det gør jeg, eller jeg tænkte det.. Fordi flere steder i hans filer for den sidste uge har han givet udtryk for bekymring for det nye sted.. Netop fordi det var åbent, og det mente han ikke at han kunne klare.. Så synes jeg bare de skyder sig selv lidt i foden ved at sende ham afsted.. Så er det jo næsten forudsigeligt at han vil stikke af.. Og det gjorde han.. Og de har ikke fundet ham endnu..

Når sådan noget sker skal der jo faxes rundt til de forskellige politistationer og alle mulige mennesker skal have besked..

Men udover det, så var dagens andet højdepunkt den fodboldkamp om aftenen.. Barcelona mod Man. United så de var jo helt oppe og køre..
De snakker sgu heller ikke om andet end fodbold.. Det burde næsten stå i jobbeskrivelsen at man skal have kendskab til fodbold fordi det er virkelig et stort samtaleemne herinde.. Og drengene er meget interesseret i hvem man holder med.. Og selvom man svare at det kunne ikke interessere end mindre så SKAL man svare på hvem man så muligvis måske ville holde med HVIS man nu fulgte med.. Geeez

Men ja det var da egentlig lige igår aftes hehe :)

Idag har jeg også været til vejledning.. Declan snakkede lidt omkring Irlands fortid med de katolske præster og sådan også snakkede vi om hvordan jeg havde det.. Og ja ikke noget videre interessant..

Tina og jeg har fri i weekenden så vi tager til en by der hedder Newry.. Det skulle være suuuper billigt så alle siger det skal vi prøve.. Så nu skal det være.. Også for at lave noget andet end at glo film..

Næste torsdag tager jeg også til Belfast, alle studerende har været der undtagen mig.. Jeg kunne få en billig tur/retur til 20 Euro.. Så klokken 7.35 går turen til Belfast.. Så må vi se hvad jeg kan finde på deroppe.. :D

Nåh nu vil jeg lige tage en slapper og nyde jeg har fri.. :D

tirsdag den 26. maj 2009

Så er jeg hjemvendt fra min lille gåtur.. Gik bare lidt rundt over det hele i Dublin og tog lidt billeder.. Så skulle jeg også lige i HMV og købe nogle flere DVDfilm da jeg jo er ved at løbe lidt tør.. :P

Det billed af mine sko er bare lige en lille hyldest til Tina som har vasket dem mens jeg har været i DK.. De var blevet møg beskidte efter en regnskylle i London.. Og se hvor RENE hun har fået dem.. FANTASTISK... :D





















I'm BACK..

Så for søren.. Så er jeg tilbage i vores lille stue på Segrave close i DUBLIN..

Var jo lige et smut i DK i sidste uge fra onsdag til søndag.. Skulle lige besøge Hr. kæreste og tjekke om lejligheden stadig stod der :D Og det gjorde den, i fin tilstand..

Men ja jeg skiftede jo afdeling inden jeg tog til London.. Og igår da jeg vendte tilbage er de 4 drenge reduceret til 2... 2!!!!!!!!!!! Også er der lige 5 mand på arbejde + en studerende.. Det er da noget af en udfordring.. Altså for ikke at falde i søvn.. GAaaaB..

Nåh, men vi fik den ene med ud og spille Tennis.. Også spørger de jo det samme spørgsmål som de altid gør, når man enten skal spille, fodbold, bordtennis eller pool.. Er du god??
Det ved jeg sgu da ikke..! Jeg spiller bare.. Og lige Tennis... Det er jo bare tusiiiinde år siden jeg spillede det sidst.. Jeg får flashback til dengang i de små klasser på Privatskolen Als hvor vi blev tvunget til at cykle ud på nogle tennis baner i Sønderborg også skulle vi spille Tennis.. Eller.. Jeg mener vi havde 2 baner også en flok på 30 elever eller sådan noget.. GREAT.. Så jeg og nogle andre slog et par slag hvorefter vi fjollede rundt resten af tiden..

Så igår kunne jeg jo ikke prale af mine evner.. Men vi fik lige 16 spil og mig og makker vandt 10 gange mod de andre som vandt 6 gange.. WUhu... Selvom man faktisk står lidt stille når man er to mand på en bane så bliver det lidt varmt.. Jeg fik i hvert fald varmen.. Vejret var også sådan lidt lummert i det.. Som om det skulle til at regne SURPRISE.... Men det holdt sig tørt og senere kom der en lille sky og pressede vand ned over os..

Også kan jeg faktisk ikke helt huske hvad resten af aftenen gik med.. INGENTING nok.. Jo jeg lavede et lille korthus.. Som faktisk fik lov til at stå i et par timer, hvor der så blev åbnet en dør også var det væk.. Men imponerende at de 2 drenge gik forbi det flere gange uden at pille ved det.. Nogen gange kiggede de lige over på mig for at se om jeg så hvis de ødelagde det.. Så det var fristende.. Men ingen ballade..

Ja også blev jeg jo kørt hjem.......

Og nu er det tirsdag.. FRIDAG! igen... Jeg stod tidligt op fordi man bliver jo mere træt af at sove længe og bla bla bla... Men tænkte jeg står tidligt op, gør rent.. (Det var nemlig min tur i sidste uge, men så skred jeg jo til DK) så hele hytten er nu gjort ren.. Jeg har også sorteret i mine ting og pakket kufferter til næste gang vi skal hjem.. Vi har jo en masse lort der skal med.. Især DVD film.. NØJ jeg har mange.. Og har endda smidt nogle hjem sidste gang... Gosh.. Men altså, et eller andet skal vi jo lave.. Og skal også have fat i nogle nye film fordi har ikke flere tilbage..

Men ja nu sidder jeg her klokken er 11.45 og tænker over hvad jeg skal lave.. Jeg har tænkt på at tage i svømmehallen eller ned i byen også kigge lidt rundt hvor jeg ikke har været endnu.. Og beslutningen er nok at jeg tager ned i byen, er lidt for doven til svømmehallen.. Også er tanken om endnu mere klor i mit hår, så det bliver ødelagt ikke særlig fristende.. Så hellere ud og være lidt kulturel..
Jeg kunne jo også bare blive hjemme og læse, men det er simpelthen for kedeligt, så tror jeg at jeg falder i søvn..

Men ja, jeg må hellere komme ned i byen.. Hyg derude... :D