torsdag den 2. juli 2009

GEEEEEZ det her internet vi har det er langsomt... Det glæder jeg mig OGSÅ til, at komme hjem til hurtigt internet igen... Yay...

Glæder mig til mange ting når jeg kommer hjem :D

Glæder mig til:
- At komme hjem til Hr. kæreste og bo med ham igen :D
- At komme hjem til vores nye køkken
- At begynde at arbejde igen på SE
- At begynde i skole igen
- At være tættere på min familie
- At mit hår ikke bliver så ødelagt fordi vandet herovre er fyldt med klor
- At få noget ordentligt mad, der ikke inkludere friture, tynd gravy, LAMME eller SVINE kotelletter med ben i OG KARTOFFELMOS!!!!!!
- At man ikke skal tænke så galt hele tiden over hvad man siger i frygt for det bliver forstået HELT anderledes.
- At bruge min CYKEL IGEN.. Den er savnet herovre, hader at køre i bus.
- At det ikke regner hele tiden
- At jeg ikke hele tiden skal være sikker på jeg har en masse småpenge så jeg kan komme med bussen

Det var lige en lille liste over de ting jeg glæder mig til :D Ude godt, men hjemme bedst..
Ej, kommer også til at savne nogle ting herovre, Dublin er jo ligesom en storby, og det kan Sønderborg jo ikke rigtig prale med at være.. Og selvom man er træt af arbejdet på institutionen så er det jo nogle dejlige mennesker man arbejder med.. Som er utrolig imødekommende overfor os dumme studerende :) Så det er da lidt trist at skulle sige helt farvel..

På lørdag har Tina og jeg tænkt at vi tager på Porter House også har vi skrevet en lille invitation til personalet, at de er velkomne til at komme og sige farvel til os over en drink eller to.. Så vi håber der er nogen der vil sige farvel :P Ellers drikker vi da bare en drink selv :D

I morgen skal jeg til Case Conference.. Det er med pæne sorte bukser, blazer, pæn bluse, make up og sko med lille hæl på.. Så skal man BARE være fin, har jeg fået advarsler om..
Så det må man hellere jo.. BAre ikke skide smart når man skal på arbejde på afdelingen bagefter, og gerne vil spille Tennis eller fodbold.. ELLER når man kigger på vejrudsigten for i morgen som siger REGN, og jeg har ingen paraply.. Så det skal nok blive spændende...

Ellers sker der ikke så meget.. Var til Pre Case her sidste dag.. Egentlig ikke så meget at skrive om.. Det var socialrådgiveren, psykologen, kontaktpædagogen, en dame fra administrationen og den der er hovedansvarlig den dag.. Så sidder de og skal svare på nogle spørgsmål hvor så at finde ud af hvad de kan anbefale dommeren at kigge nærmere på.. Om der kan anbefales noget anger management, familie terapi osv.. Det bliver skrevet i rapporten også bliver vi forhåbentlig lidt klogere i morgen...

Ham den dreng jeg følger er bare lidt et problem.. Han er kun 12 år, og til fare for sig selv og andre.. Han kan ikke komme hjem, pga voldelig adfærd overfor dem i husstanden og de vil helst ikke sende ham på dentention school som Finglas fordi han er så ung, og det vil kun gøre ham værre.. Så spørger jeg jo som den lille fine studerende, "Jamen har i ikke sådan nogle lukkede institutioner hvor man er, selvom man ikke er "kriminel""?
Også svare social rådgiveren at joooo, men i hele Irland er der kun 2 af sådan nogle institutioner..
2!!!!!!! Irland er næsten dobbelt så stort som DK også har de kun 2 sikrede institutioner.. Og de vil ikke have ham fordi han er så ung, og ikke har været på detention school før eller anbragt på en åben institution...

Så det de siger er faktisk at den her lille knægt, skal smadre og true flere institutioner inden de vil give ham en plads.. Istedet for bare at give ham pladsen og spare en masse ressourcer og smadrede centre...
Det er da lidt langt ude.. Det synes jeg i hvert fald...

Nåh, men ja vi for at se om vi bliver klogere i morgen.. Nu må jeg hellere hoppe i seng.. Er mega træt og øm i min højre arm.. Wii maskinen er blevet hentet frem fra gemmerne, og jeg siger da ikke nej tak til at banke drengene sønder og sammen i Tennis og Golf :P ;)

tirsdag den 30. juni 2009

Et lille pip pip herfra, mens jeg sidder og venter på jeg skal med bussen..

GAAAAB jeg gider godt nok ikke.. Skal møde her klokken 8 og drengene bliver først vækket klokken 10.30-11.00... Ved godt det ikke er mig der skal aktiveres og drengene, men altså alligevel når man så sidder der på kontoret og venter pænt i en blød stol, så er det nemt lige at lukke øjnene til drømmeland..
Har afsluttet alle mine bøger herovre så kan ikke tage noget med at læse ØV siger man bare...

Ellers sker der ikke så meget, drengene har ferie så personalet prøver bare at holde dem igang.. Igår tog de en Wii frem jeg slet ikke vidste de havde, og den blev brugt med glæde af ham den ene.. Fantastisk.. Selvom tålmodigen var ved at briste et par gange, var han vedholdende og det tager jeg hatten af for, da han i andre situationer er meget utålmodig..

Så vi spiller bare kort, tennis og pool for det meste..

Her på fredag er det faktisk min sidste dag på afdelingen.. Igår tilbød Declan mig at komme på et LSCI kursus i næste uge(Life Space Crisis Intervention http://www.lsci.org/welcome).. Og jeg sagde pænt Ja tak.. Det lyder meget spændende, og der er da sikker nogle guldkorn imellem som man kan bruge til senere..
Jeg er også snart færdig med min assesment.. Selvom det nu er begrænset hvor meget jeg har kunne følge den lille gut.. Men i morgen er der Pre Case Conference som jeg skal deltage i(Hvor alle fagfolk deltager og laver en afsluttende vurdering, og forslag til hvad der så skal ske med ham.. Drengen deltager IKKE)
Også på fredag er der Case Conference.. Der skal man have pænt tøj på, a sorte bukser og blazer nærmest.. Men til det møde, mødes teamet fra om onsdagen, drengens forældre, drengen selv, tidligere skolelærere, social rådgivere eller andet pædagoger, også bliver der taget udgangspunkt i den rapport der er blevet skrevet. Og de skal forklare forældrene det hele..

Den rapport får drengen med i retten hvor der så bliver sagt dom.. Om han skal hjem eller tilknyttes et andet sted..

Så det bliver spændende nok....


Nåh bussen den kører snart fra mig.. Hygge-..