fredag den 8. maj 2009



Her ser i resultatet af hvad jeg lavede i nat...

Night Hike i bjergene..

Jeg spurgte om jeg ikke måtte komme med for at få lidt oplevelse ind på livet, mens jeg var herovre.. Så igår aftes klokken 9.40 sad vi 3 studerende, 5 drenge og 3 staff i bilen på vej til et eller andet bjerg.. Den ene dreng sagde lige da vi havde sat os ind i bilen "For fuck sake i already shitted in my jocks"

Og det gik da godt nok rundt og op og rundt og rundt.. Vi stoppede halvvejs for at kigge på den flotte udsigt.. Det var helt mørkt og man kunne kun se alle lysene nede i byen.. FLOOT siger jeg jer..

Nåh, vi nåede frem og steg ud af bilerne.. Og for søren hvor var det pludselig koldt.. Og det blæste helt vildt.. Til den her tur er der blevet valgt nogle "spøgelser" som skal gå rundt og lave alt muligt mens vi så traver rundt, så personalet begyndte jo self at spille bange.. Og ham den ene var vildt overbevisende, han ville sgu ikke med og ville blive i bilen og sådan var det bare.. Drengene fik ham overtalt i sidste ende og vi begyndte at gå..

Og GOSH hvor gummistøvler bare ikke særlig komfortable når man skiftevis går på græs, sten, mudder og små buske/træer der stikker op af jorden.. Men allerede efter 5 min faldt jeg i et mudderhul, så det var meget godt jeg have gummistøvler på.. Fordi det var ikke det eneste mudderhul der slog min vej forbi.. Men ja ellers gik vi og gik.. Og drengene blev ved med at se ting som ikke var der og sagde hele tiden, "did you see that, did you see that" Der var noget lys ude i horisonten, og når man prøvede at forklare det bare var et hus, nægtede de at tro på det..

Men selvom de var mega bange var de nu søde til at hjælpe en op og ned og hvis man sad fast.. En af drengene var så skræmt at han holdte den kvindelige pædagog i hånden hele vejen, og vi snakker om en knægt på 15 år..
De havde også små kort i hånden, da de jo er meget troende og det er beskyttende.. Så da vi lige pludselig kunne se noget oppe på en bakke stod den ene dreng med korset fremme, og den anden havde ligesom gemt sig.. Så jeg spurgte om han ikke skulle frem og bruge korset.. Han kiggede bare på mig med rystende hoved og sagde "FUCK OFF" Og smilede lidt nervøst..

Men ja ellers så trak vi os jo bare afsted, og det blæste bare og lige pludselig endte vi nede i en slags dal hvor der var en sø.. Tror faktisk det kunne være super flot om dagen også.. Men der var fuldmåne så den skinnede ned i søen, og op på os.. Det gav lige lidt effekt på drengene at der var fuldmåne, så er det jo ekstra uhyggeligt.. Men så kunne vi se noget lys oppe på den ene bakke, og der var et bål, hvor der fløj gnister omkring.. Et andet sted kunne man se en kæmpe skikkelse rejse sig, og et helt tredie sted stod en med en kappe.. Også blev de da helt bange..
JEg så ikke så meget fordi jeg koncentrerede mig om at gå uden at falde i søen eller i mudderet..

Og ham der holdte en kvindelige pædagog i hånden han fløj afsted med hende i hånden.. Vi besluttede os for at vi måtte hellere gå lidt hurtigere fordi det kunne jo være de fulgte efter os...

Så vi gik og gik igen, indtil der bare var den sygeste høje bakke.. Du kunne ikke gå op af den, så man skulle lægge sig ned nærmest og trække sig op af græset.. MUMS... Men da vi så kom op for enden der var en vej som vi så skulle følge på ved ned til bilerne..
Og det var faktisk den tur..

På vej tilbage til institutionen der stoppede vi ved en "chipper" som det hedder herovre.. Take away sted hvor man kan købe chips.. Da vi så kører tilbage til institutionen og holder ved lågen der kan jeg se en løbe rundt og jeg så det to gange.. Så det sagde jeg jo self, og de var bare "Arrrh that's not true, og Are you still seen ghosts" Men da vi parkerede bilen så jeg nogle af drengene fra den anden bil løbe rundt så det har bare været en af dem..

Så inden sengetid fik vi os lige lidt natmad.. Traditionel måde at spise chips på herovre er at tage et stykke brød, smør og ketchup, også chipsene i også guffer du ellers bare..
Også fik jeg et lift hjem og var hjemme i min seng 2.15 i nat.. Godt brugt og udmattet..

Idag da jeg møder på arbejde går snakken jo mellem drengene, og Declan kommer over på gangen og snakker med ham den ene, der blev holdt i hånden hele vejen.. Og Declan spørger "how are you" og han svare "Ohh as fine as you can be after you have seen a ghost" Han var bare hel hylet ud af den og troede virkelig på det med spøgelser mens nogle af de andre begyndte at beskylde personalet for at have været deroppe for at skræmme dem..

Så det har været en interressant dag.. Og jeg er bare træt og min krop gør ondt over det hele.. Jeg skal have mig en lille lur inden jeg skal hen til de andre studerende og have lidt vin, også skal vi mødes med nogle fra institutionen på en pub og have det sjovt..

tirsdag den 5. maj 2009

Så blev det tiiiiiirsdag.. Og jeg har været på dagarbejde.. Kedeligt.. Men en af de andre studerende var der også så vi sad lige og fik en god snak om alt med at være her, og hvordan man tackler det hele, og ja en snak om alt og ingenting.. Det var nu meget rart.. Netop fordi at du er lidt Palle alene herovre.. Eller.. Men ja, personalet lytter også gerne de kan bare ikke sætte sig helt ind i det.. Så det var meget godt..

Vejret var faktisk også godt. Eller så godt som det nu kan blive.. Solen skinnede, men det blæste en helt storm.. MEN luften var ikke kold så det var nice nok... Besluttede mig for at gå på arbejde og gå hjem, indtil der kom en kollega op på siden af mig og insisterede på at køre mig hjem.. Så det kunne jeg jo ikke sige nej tak til..

Men ellers sker der ikke rigtig noget IGEN.. Tina får besøg her i weekenden og på lørdag skal vi prøve at udforske Dublin lidt.. Noget der hedder Liberty Market også har jeg fået anbefalet et sted i byen som vi skal prøve at kigge lidt nærmere på.. Fredag er der "fest" på porterhouse for personalet.. Jeg står jo bare og skal til London her d. 15 så det vil jeg også gerne have penge til.. + jeg har fundet ud af jeg kommer hjem på lyn visit d. 20-24 Maj.. Det var meningen Hr. kæreste skulle have været herovre, men det passede ikke lige med skolen og det hele.. Så hvis Han ikke kan komme til Irland, må jeg komme til ham.. :) Selvom vi egentlig står og skal hjem i mange dage d. 10 Juni.. Men pyyyt vil gerne se ham og kan slet ikke vente..

Jeg tænkte at det var lidt trist jeg ikke havde flere billeder at lægge ind.. Så jeg tog lige et par stykker idag.. Det blomstre jo så fint herovre..

Det første billede er fra en af de første dage i Februar.. Hvor der var sne og trist og koldt..





OG JA.. Nu undre du dig sikkert over de to heste der.. Eller det gjorde jeg i hvert fald..
Jeg tror det var i fredag da jeg gik ud af lågen også kigger jeg til venstre og PuF så står der sgu en hest bundet til vores hegn.. Også gned jeg lige øjnene engang og tænkte what the f***
Så søreme idag da jeg går ud af lågen og kigger til venstre står der TO heste bundet til centeret..

Altså de er sgu mærkelige herovre.. Så da jeg blev samlet op idag spurgte jeg lige engang hvad søren det var med de heste der.. Fordi de står bare på en alm græsplæne, der er ikke hegn omkring..
Men det var meget normalt i Finglas at der var heste rundt omkring.. Også i haverne..
Synes godt nok det er underligt at man må det..... Men ja det må de vel om..

WIERD.....

Nåh, men jeg skulle have haft Supervison idag, som så blev aflyst.. Ville ellers have snakket videre om hvornår jeg skulle flytte afdeling.. Men det må blive en anden gang..

Ellers så er vores Londontur klar parat.. Fik snakket med min mor i forgårs og vi fik lejet hotel og hele molivitten så det skal nok blive super.. Og dyrt..

Ellers så får jeg jo set en masse film herovre.. Og da jeg har set de fleste af mine egne er jeg begyndt at gå i Tinas film.. Og hun har købt denne her, der hedder "Of mice and men"ØJ hvor var den god.. ALTSÅ.. Det er en af mine favoritter nu.. Altså den sørgelig, men den rammer sgu lige i skabet synes jeg.. Forfærdeligt..
Absolute serværdig..

- Den handler om to rejsende voksne mænd. Der bliver sagt i filmen at den ene fyr er faldet af hesten som barn så derfor er han ikke helt normal.. Jeg synes bare han virker mere autistisk.. Nåh, men de rejser sammen for at finde arbejde på en ranch.. Den "normale" fyr er self bange for at de ikke bliver hyret pga den anden, men godt nok er han ikke særlig klog, men stærk.. De får jobbet og begynder at arbejde.. Mens de fantasere om en gård for dem selv, men kaniner og andre dyr som ham den autistiske fyr skal passe.. Han er meget glad for bløde ting..
Så ser man dem arbejde, og den autistiske fyr får lov til at få en hund, og det bliver snart en realitet med den gård som de har drømt om.. Indtil noget tragisk sker, og vender op og ned på det hele..

Jeg vil ikke skrive hvad slutningen handler om, hvis man nu gerne vil se den.. Men det er slutningen som bare gør filmen endnu bedre.. Det er bare så tragisk og så autentisk at det er noget der stadig er aktuelt..

GOD FILM!!! :D

Nåh, det var vidst det.. Skal til at vaske op efter min aftensmad og ind og se den næste film jeg har for øje.. "Dead poets club" Er lidt langsom og har aldrig fået den set.. Så nu skal det være..