lørdag den 21. februar 2009




















Uha en dag.. Den startede lidt skidt med at stod i et kvarter uden for lågen ind til centret og ventede på at komme ind.. De er ikke så meget personale i weekenden. Og da Tina og jeg ikke længere bor på institutionen har vi ikke en nøgle mere, og det er bare ØV..

Jeg skulle møde klokken 12 idag, så jeg kom lige til brunch.. Men hmm synes nu stadig det er ulækkert.. HVOR ER ALLE FIBRENE HENNE?? Min mave går amok snart.. Nåh tilbage til brunch... Flute, æg, bacon, pølser, baked beans OG BLODBØLSE!! :/ OGså skar de lige flutsene op og puttede ALT ind i, altså ALT... pølse, blodpølse, baked beans ALT simpelthen, også lidt smør i også velbekommen.. Også MASSER af the til..

Hmm underlig madkultur.. Det er jo som om de slet ikke kender god mad..


Nåh, men efter maden skulle 3 af drengene ud og kører, de skulle ud i skoven og få brændt noget krudt af.. Først der tænkte jeg ARG skovtur er ikke lige mig.. Men så tænkte jeg "hvad faaaen det handler jo om at flytte sine grænser lidt" Så jeg tog med.. Og FUCK siger jeg bare..

Vi kørte i 1½ time, havde et lille spisestop på en "tank" shop også landede vi på en bakketop af en skov.. OGså var det bare med at få det lange ben foran.. Havde da heldigvis taget mine converse sneakers på, så havde da nogenlunde fornuftigt fodtøj på..

Så efter en 10 min tid står vi nedenfor en kæmpe bakke.. Og den skal vi self op af..
Troede jeg skulle dø.. Det havde jeg godt nok ikke lige kondi til.. Hvis jeg frøs da jeg kom derud ja så fik jeg da varmen..
Men det sjove var at se hvordan det blev grønnere og grønnere i skoven jo højere op man kom.. Og da vi endelig nåede toppen og kiggede ud, skulle vi jo ned igen.. Oh holy lord (som de plejer at sige heh)

Så da vi kom ned til bilen igen skulle vi lige på et stop mere. ENDNU en bakke!!!!!
Så op igen.. Ihh mine lægmuskler syrede.. Det gør de forresten stadigvæk, mens jeg ligger og skriver det her i min seng.
Men for enden af den her bakketop var der nogle gamle grave af en art.. Over 500 tusinde år gammel...

Så gik turen hjem.. Vi holdte lige inde i en lille by og fik noget aftensmad.. Igen frituremad.. Også lægger de der chips i en papirspose, også hælder de bare salt i og vingar, også værsågod.. De er ikke engang sprøde eller noget, bare smattede og klumpede sammen :/ Igen må jeg gentage mig, mærkelig madkultur..


Nåh vi lå alle og småsov i bilen på vej hjem med røde kinder og vind i håret. Og vi ankom til skolen igen klokken 18...

Resten af aftenen forløb stille og roligt, de spillede fodbold udenfor mod den anden afdeling også gik tiden jo hurtigt.. Så var det sengetid og de drenge som havde været på hjemmebesøg kom hjem..

Den ene kom dog hjem med en kedelig prøve (De skal aflevere urinprøve hver gang de skal på hjemmebesøg) Den var positiv.. Men så fik jeg set hvordan de handler i sådan en situation. Han ville ikke fortælle noget, så han kommer under 5 minutters observation. Hvor han er inde på værelset med lyset tændt, også tjekker personalet ham hvert 5. min, og skriver så ned i et skema hvad han laver, hvordan han ser ud for at tjekke hans tilstand.. De var så ikke 100 procent sikre på at testen var positiv så de tog en ekstra prøve.. Også skulle jeg hjem så fik ikke lige mere med..

Så en god dag idag.. Og er helt smadret fysisk på den gode måde :D Har i hvert fald ondt i tæerne.. hehe..

I næste indlæg kommer alle de billeder jeg har taget idag:D

fredag den 20. februar 2009

FUCK jeg hader kartoffelmos.. Vi får det bare HELE tiden..........

Skulle bare lige ud med det..

Idag har drengene haft fri igen, nogle af dem har dog været ude og cykle for at få brændt noget krudt af, nogen var på gåtur til byen for at leje film, fredag er DVD night, og jeg skulle med to knægte ud og vaske biler. De får en slat penge for at vaske personalets biler.
Hvis det var min bil, og nu går jeg jo ikke så meget op i biler MEN altså, det fik de da ikke lov til.. Krummede næsten helt tæer. Kluden blev ikke ordentligt skyllet også fik vinduerne ellers bare med sand og grus og ja også resten af bilen :O

Ham den ene synes det var sjovere at snakke end lave noget, og han kæftede op hvis han blev guidet til at gøre det på en anden måde. Så det var noget af en oplevelse. Ham den anden der var med han gjorde bare sit arbejde, og nåede faktisk at gøre bilen rent indenvendig.


Efter stilletime så var der ellers fuld fart frem og ned i sofaerne fordi så er det DVD tid.. Der blev sat en eller anden action film på, kunne ikke helt få det hele med. Men god nok..

Har droppet mine høreapparater, altså jeg har dem med i tasken. Men de larmer simpelthen så meget at jeg SLET ikke kan høre noget.. Når jeg ikke har dem i hører jeg bedre. De snakker nemlig rimelig højt herovre bare sådan generelt.

Sproget er også blevet bedre synes jeg.. Jeg kan godt mærke om jeg er træt når jeg snakker fordi så kludre jeg mere i det.. Men jeg forstår hvad de siger, og hvis ikke er de søde til at forklare, også drengene..

Hmm hvad har jeg mere at fortælle.. Ingenting.. Det har været en hurtig dag selvom jeg mødte klokken 12.15 og fik fri 22.00

JO vi har fået fjernsyn.. Eller det er måske så meget sagt.. Det er en 15.5 tommer fladskærm eller sådan noget hehe :) MEd indbygget dvd.. Men det er da altid bedre end ingenting.. En af pædagogerne har lånt os det..

Nu vil jeg sove OVER AND OUT!!

torsdag den 19. februar 2009





Har haft en totalt dejligt fødselsdag idag.. :D
Var sådan lidt bekymret da jeg kom på arbejde, fordi ville ikke rende rundt og råbe JEG HAR FØDSELSDAG.. Men de vidste det faktisk og kom og sagde tillykke.. :) Min gave hjemme fra vestervang var dog ikke kommet endnu.. Men håber den ankommer i morgen :)


Nåh men ellers så havde drengene fri idag, fik ikke lige den helt spicifikke grund til hvorfor, det havde de bare.. Så de var SUPER meget oppe at køre.. OG personalet havde ikke rigtigt planlagt noget, så der var lidt kaotisk.. Til aftensmaden der sang de fødselsdags sang for mig og jeg fik en blomst af en af drengene. Han blev dog noget så rød i hovedet da de andre sagde "Årrh" også gik det op for ham hvad han havde gjort hehe.. Men forklarede ham at det var faktisk den eneste gave jeg havde fået indtil videre, så den var jeg glad for.. Så blev han glad. De er nu søde nok..


Så efter pausen gik vi over i deres hal fordi de skulle spille fodbold, de skulle brænde noget krudt af.. Da vi kom tilbage stod der kage, sodavand, chips og slik på bordet, som de havde købt for at fejre mig :) Det reddede lige hele min dag, det gjorde lige det sidste til det blev specielt. :D


De var også helt forundret over at vi i DK ikke går så meget op i 21 års fødselsdag. Fordi det gør de herovre. Så de var helt sikre på vi skulle på pub og ud og danse. Men nu er Tina og jeg ligesom rimelig gode til at farer vild i byen så det tror jeg vi gør en anden gang.

Da drengene skulle til og i seng blev det mit ansvar at lukke dem ud og børste tænder, og når de banker på døren skal jeg gå hen og spørge hvad de vil, slukke deres lys på værelset, eller låse dem ud på toilettet. Også skulle jeg lave tjek hvert 15 min. Det gør de hele natten igennem. Fra 21.15 til de står op, skriver de i en lille bog hvert 15 min om nogen er vågne eller hvad de laver og sådan.
Det er dejligt at komme sådan ind i det lidt efter lidt, så du ikke bare står og føler du er i vejen.


Og nu har mig og Tina åbnet en flaske Asti og vi sidder og nyder vi har dagen fri.. :D

onsdag den 18. februar 2009

Nåh jeg fik ikke lige skrevet herinde i går.. Jeg var simpelthen SÅ træt.. Har lidt et soveproblem herovre.. :/ Falder først i søvn mellem 3-5 om natten også tidligt op på arbejde.. Og vi havde kigget forkert på arbejdsplanen så vi mødte klokken 11 og troede vi havde fri klokken 22. Men næh nej, vi skulle have mødt 13.30 også til 23.. Så klokken 18.30 sad jeg praktisk talt næsten og sov i min pause.. Så jeg fik besked på at tage hjem  Og hende den ene synes det var synd vi skulle med bus så sent, så hun kørte os lige. Og da jeg kom hjem gik der ikke mange timer før jeg faldt i søvn..
Men ellers var det en god dag, vi havde vores første vejledning, individuelle vejledning. Og Declan var sød til at spørge til hvordan man havde det, om der var noget galt og i det hele taget om vi havde det godt.. Jeg fortalte at jeg var meget træt for tiden og synes det hele havde været lidt stressende. Han sagde at hvis jeg havde brug for det måtte jeg tage nogle dage fri, fordi det skulle jo være en fornøjelse at være herovre. Det gav en lille lettelse.
Er også lidt homesick tror jeg.. Eller jeg savner ikke som sådan danmark, eller min lejlighed, savner bare Hr. kæreste. Han kommer godt nok d. 20 Marts og besøger mig, men synes GODT NOK der er lang tid til.. 30 dages nedtælling fra i dag..
I morgen er det min fødselsdag så vi har været ude at spise her til aften fordi jeg arbejder til 22 i morgen.. Vi har købt en flaske Asti som vi kan nyde når vi kommer hjem fra vagten  Det bliver også lidt underligt at holde fødselsdag herovre.. Jeg får da heldigvis en lille gave hjemme fra forældrene på Vestervang, det synes jeg er dejligt, så føles det lidt specielt.
Ellers har vi bare sovet længe og slappet af i dag. Det havde vi begge brug for tror jeg.. Det har været lidt hektisk med at finde lejlighed, også ind og handle de ting der mangler til lejligheden. Vi synes dog stadigvæk at vi godt kunne bruge et fjernsyn og en DVD maskine, fordi det er lidt trist at sidde i hvert sit rum og se film på computeren. Men i morgen spørger vi rundt omkring om der er nogen der har et gammel et stående..

Ellers er der ikke så meget andet at skrive om… See you later alligator :D

mandag den 16. februar 2009

Totalt ulykkesdag idag.. :/

Først skulle vi ind i banken og hæve penge til husleje.. Det kunne vi ikke, man kan kun hæve 250 EURO også er grænsen nået på visa kort.. Så igen måtte vi fortælle hende at vi ikke havde alle pengene..
Så midt i det hele FAKTISK inde ved slagteren går min Pennys pose i stykker.. LORTE papirsposer de har herovre altså.. Hvad er der nu galt med plastik..
Så kan man ikke betale med visa i den butik hvor vi nok skal have de fleste ting på vores dosmerseddel(sådan en lille billig butik med alt muligt kram i..)
OGSÅ da vi endelig skulle hjem med bussen, bærende på 1 stk tøjstativ, en dyne, en Dunnes pose, en Pennys pose(eller to faktisk fordi de ødelagte blev lagt deri, vores håndtasker og en pose mere.. Også under busturen synes vi at det ser lidt mærkeligt ud rundt omkring..Så ligepludselig stopper bussen og chauførren slukker lyset.. Så kigger han mærkeligt på os og siger "Hvor skal i af henne?" Så har vi sgu fået den forkerte bus.. Og må vente til han skal køre igen for så at køre tilbage til byen og blive sat af så vi kan komme med den rigtige bus..
Så den tur der plejer at tage 20 minutter i bus tog os TO TIMER!!!!

Og nu sidder vi endelig herhjemme og har fået vasket tøj fordi vi har fået tørrestativ og jeg sidder og spiser en dejlig ostemad på knækbrød..

Og oven i det hele faldt jeg først i søvn klokken 5 i morges.. Så er bare mega træt..
Også er min seng bare RØVDÅRLIG.. Normalt stikker mine knogler absolute ikke ud af kroppen men når jeg ligger i sengen så stikker fjedrene lige op i knoglerne på mig. Mærkværdigt.. Så har købt en ny dyne som så skal bruges som topmadras..

PYYYYH det var rart at komme af med....
I morgen skal vi op og på arbejde klokken 11-22.. Det bliver sgu nok lidt hårdt tror jeg.. Vi har heldigvis fri onsdag hvor vi bare skal lave NADA!! Eller det bliver det jo sikkert ikke til.. Vi skal jo altid et eller andet.. hehe.. Men nu er pengene ved at være sluppet op så vi må hellere holde os hjemme..

Også har jeg jo snart fødselsdag:D:D:D

NÅH jeg er ked af mit brokkeindlæg idag.. :D
KAn være jeg har noget mere gladeligt at fortælle i morgen :D


Min nye kjole fra Pennys købt i sidste uge :D

søndag den 15. februar 2009









MMh elsker søndage :D Og denne her søndag har bare været dejligt afslappende..
Solen har stået højt på himlen og været har været lunt.. Så vi tænkte at gå en lang tur hen til lidl for at handle ind til aftensmaden. Og det var bare dejligt.. Duften af forår var i luften..

Ellers har vi simpelthen bare lavet INGENTING..
Set film hele dagen på vores computere :P og senere håber jeg vi kan få farvet min dejlige lyse udgroning der gror hurtigere og hurtigere..

Dagens dårlige ting er at jeg snart har opbrugt mit internet.. Så i morgen skal jeg ud og bruge penge på et månedskort..

Men på sådan en dejlig søndag kan man klæde sig pænt på.. Dejligt at komme i en nederdel igen og ikke skal rende rundt i cowboybukser :)
Hvor TRÆLS.. JEg kan ikke sove.. Så her sidder jeg klokken 03.00 Irish time på nettet... Hmm...
Der er bare så mange lyde i den her lejlighed at det er lidt spooky.. Også er jeg bare en lidt stor kylling..