lørdag den 6. juni 2009

























Altså... JEG HADER REGN.. Det gør jeg virkelig... Så da jeg stod op i morges og vejrguderne havde bestemt sig for at IDAG lige idag.... Den første dag i to uger hvor vejret har været godt.. Der skulle det regne.. Fordi der skulle vi jo på bjergvandring...

Men ak.. Ja i morges tog vi afsted fra Finglas til Wicklow bjergene.. Og lige fra vi stod ud af bilen stod det bare ned i stænger... Så inden vi nåede op i bjergene var mine sko og bukser våde.. Mit regnsæt jeg havde på ville åbenbart ikke leve op til ordet TÆT lige idag.. Så jeg var våd ind til det inderste.. Men pyyyyyyyyt tænker man så.. Og vi gik og vi gik og udsigten er ret flot.. Bare synd det var så dårligt vejr fordi så var det rimelig skyet.. Og da vi nåede toppen helt kunne vi ikke se noget af udsigten fordi der var skyer i vejen..

Men ud over regnen gik det godt.. Og jeg synes helt sikkert vi havde en hyggelig tur.. Dem der var med var vores vejleder, skolen sygeplejerske, hendes mad og søster, en kollega fra min afdeling og en af hans vandre venner, og de to socialrådgiverstuderende som også er fra DK..
Så det var en pæn flok..

Nåh, men nu er jeg lige kommet hjem og ud af et mega varmt bad og sidder og spiser pizza med tun, det kan da ikke være bedre :D

Jeg undskylder for at billederne ikke ligger i orden.. De nederste er fra starten af turen og de øverste er slutningen..

torsdag den 4. juni 2009













Det har været en stor dag for mig idag :)

Jeg har været i Belfast.. Helt alene..
Det lyder måske lidt dumt, men ikke for mig.. Har altid været "bange"(ved ikke om det er det rigtige ord - utryg måske) ved at gøre sådan nogle ting selv.. Bare at tage ned i Sønderborg midtby og shoppe eller handle lidt.. Hvis ingen ville med mig skulle jeg have en god dag for at kunne gøre det selv.. Jeg ved egentlig ikke hvorfor.. Eller hvad jeg er bange for.. Men det er noget der ligger langt tilbage.. Kan huske da jeg var yngre omkring de 12-13 og skulle købe tøj og jeg skulle med min søster ned i byen.. Hun finder en veninde og vi beslutter os for de lige smutter i et par butikker også kan jeg finde det jeg skal have også kan vi mødes til slut og spise noget.. Og jeg får absolut ikke købt noget som helst fordi jeg slet ikke ved hvad jeg skal gøre af mig selv..

Men idag gjorde jeg det.. :D Jeg tog bussen klokken 6.30 i morges ind til byen for at nå toget også videre til Belfast hvor jeg så skulle finde rundt og orientere mig.. Jeg havde sat mig for jeg ville på en bustur rundt fordi så fik jeg set mest muligt uden at fare vild.. Så det gjorde jeg, og derefter begyndte jeg at se mig omkring og fik shoppet lidt.. TO ting jeg vidste jeg skulle have var - eclipse og breaking dawn.. De to sidste twiligt bøger :P Ved ikke hvorfor, men de bøger fanger sgu.. Sneg endda den sidste med ind på arbejde, med den unskyldning at den er jo på engelsk, så det er da lidt lærerigt :D

Men ja omkring middagstid overskred jeg endnu en grænse.. At skulle sidde på café/restaurent og spise selv.. Det kan jeg heller ikke finde ud af.. Eller jeg tør ikke.. Eller ja.... Det ved jeg ikke.. Sidst jeg var nede i byen på min fridag og lege turist i Dublin var jeg skrub sulten, og hver gang der kom et sted man kunne spise havde jeg en indre dialog med mig selv om at nu måtte jeg tage mig sammen og gå derind.. Men fik aldrig taget mig sammen.. Endte med jeg gik forbi Sunset og tog en sandwich med hjem og spiste den der..
Det her er også noget der ikke bare lige er opstået.. JEg kan huske da jeg startede med at arbejde i føtex lige i starten.. Jeg var 15 år og jeg turde bare IKKE gå op i kantinen og spise min mad.. Jeg sad altid ude i køkkenet.. Det var ligesom der jeg hørte til.. Jeg var jo opvasker.. Min chef synes jeg var fuldstændig tosset og sagde "Nu smut op med dig og læs et blad eller noget" Men jeg nægtede.. Først efter et par år lærte jeg at gå derop og gribe et blad og holde pause..

Altså det er da lidt åndsvagt.. Eller det synes jeg.. Men ja små skridt.. Og idag blev der taget 2 store skridt :D Og der skete jo ikke noget.. SElvom jeg nu nok må sige det var lidt ensomt at rende rundt deroppe i så mange timer.. Jeg tog afsted 6.30 og var hjemme 21.15 her til aften.. Og de eneste jeg har kommunikeret med er nogle salgsassistenter og hende på restaurenten..

Omkring klokken 16 synes jeg også jeg havde set det jeg skulle,men mit tog kørte først klokken 18 så jeg satte mig på en bænk i solen og begyndte at læse.. Ret afslappende..

Så lige nu sidder jeg og hører sange fra Andrew lloyd Webber's mange musicals.. Da jeg var lille og boede ved min mor hørte vi altid de sange, og så mange musicals.. Så idag fandt jeg en 4 dobbelt cd, med hans mest populære musicals.. Også til 10 Pund.. Det kunne jeg ikke lade være med.. Det vækker minder tilbage til Kirkevej 4 Feldsted, i stuen i stråtagshuset hvor vi boede i en årrække....

I morgen har jeg fri.. Og det er satme lækkert.. Mine fødder er lidt smadret og er mega træt.. Også har jeg jo 2 nye bøger som skal læses :P
Lørdag skal jeg på mountain walk.. Noget personale og os studerende skal ud og gå bjergvandring i 5 timer :O Så det skal nok blive spændene at se om jeg lever nogenlunde søndag..

Nåh, jeg må hellere til at sove tror jeg.. Vil SUPER gerne begynde at læse lidt inden jeg lukker øjnene, men så ved jeg bare at jeg aldrig kommer i seng :D

mandag den 1. juni 2009


Uha nu sidder jeg her i de sene timer og læser.. For en måned siden så jeg filmen Twilight og kunne faktisk overhovedet ikke finde ud af hvad jeg syntes om den.. Så tænkte jeg at jeg egentlig også "hader" lidt bøger der bliver lavet om til film, fordi jeg altid bliver så meget mere grebet af bogen end af filmen.. Så jeg købte bogen Twilight og tænkte nu skal den læses også kan jeg danne min mening.. Og nu er jeg jo endnu mere hooked.. Så nu er jeg klar til at læse de næste bøger :D og endda til at se filmen igen.. Selvom jeg egentlig skal tidligt op i morgen så vil jeg hellere end gerne ofre lidt søvn bare for at se lidt vampyr film..


Men ja ellers er det jo helligdag idag.. Jeg gik svedende og prustende på arbejde idag, lige i middagssolen der brændte på min lille røde næse fra igår.. For så at finde ud af at alle studerende har fri idag og hende jeg følger også har fri.. Så jeg skulle egentlig ikke være der.. Så kunne det jo have været smart at blive også lige spare timer op og holde fri en anden dag.. MEEEEEEN vejret er jo fantastisk og jeg kunne allerede se mig selv ligge ude på græsset i solen og læse så besluttede mig for at tage hjem igen.. Og fik endda et lift op til centeret hvor jeg lige købte en engangsgrill og noget kødmad fra slagteren så Tina og jeg kunne få god mad her i varmen...

Så nu sidder jeg her i min seng med lidt brændte skuldre og næse, men er det ikke en fantastisk følelse.. Istedet for frosne tæer og arme som helst ikke skal over dynen..
ELSKER SOMMER... Det gør virkelig bare noget ved humøret.. Så er det ligesom ikke så slemt at være her mere.. Også fordi du kan sidde ude i solen og nyde det gode vejr og mærke varmen.. MMMMH siger jeg bare..

Jeg håber bare vejret hjemme i DK holder til vi kommer hjem i næste uge.. Også er det lige jeg har talt på det hele.. Når vi venter tilbage til Irland har vi kun 12 dage tilbage så er det blevet d. 10 Juli og vi er færdige.. WUhuu... Den 12 Juli kommer mine forældre herovre for at opleve Dublin også hjælper de mig hjem med alle mine ting.. Har jo købt en lille smule, så de 15 kg man må have med fra Ryan Air de dækker ikke helt tror jeg..

NÅH ikke mere snak.. Nu vil jeg lægge mig ned på puden og sætte Twiligt igang... SHhhhh..

søndag den 31. maj 2009