fredag den 20. marts 2009



Det er hvad jeg har at sige her i farten :D

tirsdag den 17. marts 2009































Så for søren.. D. 17 Marts i Irland... Det er jo en kæmpe festdag..
Sankt. Patricks dag.. Så der er bare lukket og alle drikke sig fulde og slås.. Det var i hvert fald det vi fik at vide.. Så vi skulle passe på os selv..

Vi tog ned i byen omkring klokken 10.40 steg vi på bussen, og allerede efter 3-4 stop var den propfyldt. Og det er altså en dobbeltdækker vi snakker om.. Så landede vi i byen omkring 11.20 Og begav os mod paraden.. Og nøj et syn der mødte os.. Der var bare SÅ mange mennesker.. Er du helt færdig.. Altså.. Jeg har ikke set så mange mennesker før tror jeg.. Men så stod vi og ventede på klokken blev 12 og paraden skulle gå igang.. Når man er lidt lille er det sgu lidt træls, men Tina fik taget nogle billeder af det hele.. Men ja.. Så stod jeg der og kunne egentlig kun se lidt hoveder og rygge, men fik da skimtet mig lidt frem til hvad det handlede om ;)
Vi blev begge enige om at vi havde forventet lidt mere af paraden, jeg ved ikke hvad der manglede men noget gjorde der. Men det var en sjov oplevelse helt sikkert..

Da vi så ville bevæge os væk da paraden var slut sad vi bare fast.. Man kunne ikke komme frem eller tilbage.. Så efter 20 min eller sådan noget, som normalt ville have taget 5, kom vi endelig hen mod hvor der var lidt mere luft.. Vi fik købt lidt pyntegøgl, så vi ikke bare var totalt losers, også ledte vi efter et sted at spise.. Vi fandt et pizzasted midt på O'connel street og det var faktisk ret godt.. Så mæt og tilfredse gik vi videre.. Vi kunne ikke helt finde ud af hvad vi skulle lave..

Rundt omkring os var bare en masse unge mennesker.. Og altså UNGE betyder fra 10-16 år.. Som bare rendte rundt og skabte sig tosset.. Så vi gik lidt ned af Henry Street og kiggede på butikkerne.. Vi slog lige vejen forbi Boots, som er et slags apotek/matas.. Tina manglede noget hår krølle halløj, og jeg manglede noget hårkur.. Så bagefter slog vi næsen hjem af.. Vi skulle bare lige finde bussen først.. Fordi vejene var jo spærret så bussen kørte ikke helt samme sted hen.. Det tog os alligevel noget tid.. Så det var bare dejlig endelig at sidde i bussen på vej hjem..

Også her til aften har vi bare hygget os, farvet Tinas hår, jeg har brugt min nye kokos hårkur og stenet på computeren.. Dejlig fridag..

OG i morgen er det onsdag :D:D:D Der kommer Hr. kæreste.. Så jeg ved ikke lige hvor meget jeg får skrevet de næste par dage.. Skal nok prøve at lægge et lille ord ind når vi har været rundt og se en masse ting.. :)

søndag den 15. marts 2009

Søndag i Irland..

Jeg har været på arbejde idag 8-15.. Pyhh var godt nok træt da.. 4 af drengene skulle til noget Triatlon så de var allerede taget afsted 7.30 fra centeret.. Så vi havde 3 knægte tilbage.. Så det var lige til at overkomme..
Jeg kan godt mærke at når jeg arbejder meget så er forgår mine tanker også på engelsk.. Det er lidt sjovt.. Nogen gange når jeg kommer hjem fra en vagt bliver jeg også helt omponeret over mig selv, at man faktisk har haft en hel vagt hvor der kun er snakket engelsk og man faktisk har forstået det.. Det synes jeg er sjovt, men det er jo også bare mig :) Men der er forskel på om man er træt eller veludhvilet kan jeg mærke i mit sprog.. Fordi igår havde jeg en god aften og var super frisk, og mit sprog var bare perfekt.. Og idag var det bare noget klyt..

Det trælse i weekenderne er at der er brunch klokken 12.00.. Det er altså lidt ulækkert.. Stegte pølser, spejleæg, stegt bacon, baked beans, blodpølse og hvidt brød.. Det er da lige til et hjertestop.. Også skal alt sammen jo helst samles i et stykke brød også bare kværnes.. Ad...

Også deres The drikkeri.. Jeg tror jeg bliver spurgt hver halve time om jeg er klar på noget the.. Og hver gang jeg pænt siger nej tak, spørger de om jeg ikke kan lide the.. ØH jo.. Bare ikke TI gange på en dag.. Og slet ikke når det kun er grey the de har.. Jo de har også grøn the, men det rører jeg altså ikke ved med en ildtang.. Men det synes de godt nok er mærkeligt.. The og kiks.. Også er det sådan nogle mærkelige kiks med hindbær i.. Igen mærkelige det er hvad de er.. Men de er sgu søde nok..

Igår aftes var faktisk en rigtig god aften.. En af drengene havde sin, mor, bror, onkel, tante og deres barn på besøg.. De overnatter i The grove.. Det var der vi boede den første uge.. Men hold da op nogle anderledes typer. Hans forældre er travellers.. Det bliver de kaldt herovre.. Det er nogle folk som hmm rejser fra sted til sted.. Det er lidt svært at forklare.. Men de har deres eget lille samfund kørende.. Lidt ligesom nogle sigøjnere. Også er deres kultur bare fucked up. Kvinderne er styret under mændene, de fleste er alkoholikere, eller stofmisbrugere. Og børnene flakker bare rundt, eller drengene gør, pigerne bliver våget over indtil de bliver gift. Så de er et lidt specielt folkefærd.. Så jeg "glædede" mig lidt til at se hvad de var for nogen. Og hold da op et indtryk..

Da vi komer over i køkkenet og sætter os kommer hans onkel ind og smider en pose på bordet.. Og der er ET GRISEHOVED I POSEN.. Som bare ligger der og kigger på os.. De to små børn er bare MØG beskidte over det hele, og ja de lugter ikke specielt godt.. Men nok om det, de virkede som nogle søde mennesker, og man kunne se at de virkelig holdt af deres børn. Og drengen som vi har i vores varetægt han nød simpelthen til fulde at være sammen med sin familie.. Så han fik lov at lege rundt, mens mig og pædagogen sad i køkkenet sammen med grisen.. Som ikke var lagt på køl eller noget..

Efter den lille oplevelse skal drengen kropsvisiteres for stoffer og andre sjove ting.. Så de kommer ud på badeværelset og får tjekket sko, strømper og tøj.. Får en kåbe på, og bliver så bippet med en metaldetekter.. Hvoefter de kan komme ned til gruppen igen..

Senere spillede jeg spil med en af de andre drenge.. Jeg lærte ham ludo, og bagefter tog vi et spil monopoly.. Så det var skam hyggeligt nok.. Ironisk nok blev hans brik ved med at ryge i fængsel.. Jeg tror 5 gange i streg.. Men det grinede vi bare lidt af..

Ved siden af os sad nogle af de andre drenge og spillede skak.. Og jeg sad virkelig og var imponeret.. Der var FULD koncentration og ham den ene overraskede mig positivt.. Han bankede de andre gul og blå i de spil der.. Imponerende.. Når man ellers har en dreng der er rimelig højrystet og hyper hele tiden, også sidder han sgu der i en time næsten og spiller skak.. Helt stille..

Vejret idag har været pragtfuldt.. Rigtig forårsvejr.. Når solen forsvandt var det lidt køligere, men solen stod højt på himlen.. NICE...

Men det er pretty much the story.. Efter jeg kom hjem har jeg sovet, og Tina har lavet mad.. Boller i karry.. Mmhhh.. Og nu sidder vi bare og slapper af på computeren.. Jeg regner med jeg finder min bog frem lige om lidt for at læse mere om Salander og Blomkvist :P

So long suckers...... :P:)