lørdag den 28. februar 2009

Øjj det er hårdt at shoppe.. Er du gaaaal vi er bare færdige.. Vi har været i Blanchardstown shoppingcenter.. Og nøøøøj det er godt :D Masser af fine butikker til enhver smag.. Så vi fik rigtig mange timer til at gå der...
Smider flash af tingene i morgen, mit kamera er til opladning..

Men vi var igen i Pennys og det er utroligt at man bliver overrasket over hvor billigt det er.. Det er dejligt når man kun har skrabne SU penge.. :)
Fandt også mine længe ventede frynsestøvler i Topshop.. Lige pludselig da jeg egentlig havde givet op så var de DER.. Og endda sat ned fra 99 Euro til 45.. Så kunne jeg ikke sige nej.. Så de skal bare bruges meget til sommer også, på de dage det ikke er helt sandal vejr.. Hvilket jo næsten er ALLE dage med den ikke eksisterende sommer..

MEN se hvad vi fandt igår - - - :D:D





Udsprungne påskeliljer :D:D Så er det da snart forår.. I skal bare lige se bort fra at det ser mørkt ud i vejret bag blomsterne heh..






Nåh jamen.. Der er jo egentlig ikke sket så meget andet end vi har været ude og shoppe og når jeg ikke lige kan lægge billeder ind er det jo ikke sjovt :) Så det venter jeg med at fortælle om..


Så jeg smutter igen.. :D

torsdag den 26. februar 2009

Wuhuuu, der blev serveret Pasta med kødsovs på institutionen idag.. MUMS.. Altså lige bortset fra at halvdelen af pasterne fra hårde... Men hvad faen.. Det kunne spises.. Og kan stadig smage hvidløgen for det ikke skal være løgn..

Nåh men velkommen til et nyt layout.. Hr. kæreste kedede sig lige og fik til opgave og gøre bloggen frisk og letlæselig :D Jeg er tilfreds med resultatet..

Ellers har dagen idag bare været stille og rolig.. Der har været årligt personalemøde idag. Jeps du læste rigtigt ÅRLIGT.. Det er lidt underligt synes jeg, men sådan er det her.. Der blev diskuteret og vedtaget hvidt og bredt.. Men meget rart at være med som lytter, fordi man også får en fornemmelse af hvilke regler der er og få et større indblik i hvordan afdelingen hænger sammen..
Så fra 9.30 - 16 sad vi bare der og lyttede, kun afbrudt af frokosten og en enkelt rygepause til de trængende..


En ting Tina og jeg har lagt MEGET mærke til herovre er deres udtale af Th... Altså fordi. Dengang da jeg startede med min første engelsktime, der fik jeg STRENGT at vide at når man f.eks skulle udtale tallet 3 måtte det ikke lyde som udtalen af "træ" Altså Three og ikke Tree...
MEN DET GØR DE HEROVRE.. Og de siger Tought istedet for Thougt, og Tanks istedet for Thanks og Tink istedet for Think.. Hvis i kan følge mig..
Det er BRUD på reglerne.. Og det gør det faktisk pisse svært at forstå hvad de siger nogengange..

Men det griner vi nu bare lidt af og gør grin med herhjemme.. Men altså alligevel synes jeg det er underligt..


Ellers sker der ikke noget.. Jeg fik fri klokken 16, fik et lift hjem også kunne jeg ellers bare vente på at Tina fik fri 22.00 Selvom jeg havde bedt om at have samme aftenvagt som Tina, fordi jeg ikke er helt tryg ved at sidde alene i vores lejlighed.. Den er på nederste etage og med STORE vinduer.. Er jo lidt en kylling.. Men der skulle gerne blive lavet om på min arbejdsplan i næste uge. I morgen arbejder vi sammen så det er bare perfekt og det er endda en morgenvagt så vi har tidlig weekend..

Gad nu godt at bruge min weekend sammen med hr. kæreste.. Tanken har også strejfet mig at bestille en billet til ham, den er bare så skide dyr i denne weekend, at jeg droppede idéen.. Savner ham bare.. :'( Faktisk.........
Men så er det godt der er 22 dage til han kommer og besøger mig.. :D


Ellers tror jeg at jeg vil til at slukke og gå i seng.. Jeg skal tidligt op i morgen så vi kan komme med bussen..

But TANKS for today... Bye...

Hmm jeg leger lige lidt :D
Prøver at lave bloggen mere læsevenlig:D

Edit: Hmmmm.. Måske sådan. :)

onsdag den 25. februar 2009







Flash af mine nyindkøbte sager :D

Nederdel fra H&M

Modeblade så jeg har lidt og læse i - Vouge, Elle og Strella

Også noget neglegøgl.. Mine negle er bare elendige herovre.. Så har fundet en styrkende neglelak + en neglefil.. :D Også en pincet, min egen er gået i stykker..


Men lige en anmeldelse af Charlestown shoppingcenter.. Altså.. Ikke så meget at råbe hurra for.. De har en frisør jeg godt kunne finde på at bruge tror jeg.. Og ellers en Saint Tropez tøjbutik.. Det er et lille center så det er nok ikke der jeg vil gå hen når der skal storshoppes :D


Vi har fået anbefalet Thomas Brown shoppingcentret.. Vi ved bare ikke helt hvor det ligger henne.. Og ellers har vi jo ikke fået set alle butikkerne i Dublin endnu :D


Nåh det var vidst nok blogging for idag..

I morgen skal jeg møde 9.30. Er lidt spændt på at se hvad der sker fordi der er et årligt personalemøde i morgen, og nogen siger jeg skal med og andre synes ikke studerende skal være med.. Så det finder jeg ud af når jeg møder i morgen..
Forvirrende.. JA tak....

Tina har snakket med Declan idag på mine vegne om at det bare ikke var i orden at have sådan en dag som jeg havde igår.. Men det skulle nok blive bedre...

Nu vil jeg sige farvel.. :D
Hmm jeg hader lidt blogspot og overvejer at finde et andet sted at skrive min blog...

Hver gang jeg laver et nyt indlæg til jer derude så kan jeg ikke selv se det.. Så det ser ud som om jeg slet ikke har lavet noget.. Det er da træls.. Også kan jeg ligepludselig ikke skrive mellem billederne mere... HMM.....

Men ellers så ligger jeg bare i sengen endnu :D Det er nu dejligt.. HAr lige været ud og riste mig et stykke toast og spist en banan..

Ellers så skal jeg et smut op i Charlestown centret som ligger 15 min på gåben herfra.. Det skal jo lige tjekkes ud for butikker.. Tina har fri klokken 15 så hun mødes med mig deroppe..

Var også inde i Dublin i mandags og der fandt jeg en sød hippie agtig nederdel, som skal bruges til mine gladiator sandaler.. Som skal VOLD bruges til sommer... Hvis den altså kommer i år.. Flasher ikke lige nu, fordi gider ikke rejse mig :) hehe..

Men ellers så tror jeg ikke der sker så meget andet idag.. Har leget lidt med farverne på bloggen.. Tænkte at der skulle ske noget nyt... Men jeg kan jo sjovt nok ikke selv se ændringerne fordi det er en skod blog det her..

tirsdag den 24. februar 2009

Nåh jeg må hellere lige give livstegn fra mig herinde :D
Lever endnu.. Har bare haft fri søndag og igår, og synes ikke rigtig vi har lavet noget spændende.. Jeg tog ind til city centre igår og kiggede lidt rundt og ellers har vi bare stenet film :)

Idag har vi haft en 12-22 vagt.. En rigtig shitty dag synes jeg.. Endte med at stå og tude og ikke kunne forklare ordentlig hvad der var galt.. Fordi ALT var bare galt..


Der har været problemer med vores arbejdstimer herovre.. Fordi det er meningen at mig og Tina skal have de samme vagter, så ingen af os skal gå alene hjem, eller være alene hjemme.. Men de to afdelinger har ikke samme skift med personalet.. Så intet passer sammen.. Så i sidste uge snakkede jeg med Declan om at hvis vi bare begge to fulgte Tina's skema de første 3 måneder så følger vi mit de sidste 3.. OGså fordi det er vigtere at følge en bestemt person i Tinas afdeling end det er i min.. Men nu er det åbenbart ikke i orden, og de kommer med alle mulige løsninger og intet virker..

Så til vejledning spurgte jeg igen Declan om det ikke var i orden jeg fulgte Tinas arbejdsplan, hvor han svarede "jo, så længe du er glad, og er du glad ved at følge samme dage som Tina så er det det vi gør"
Men efter vejledning hev afdelingslederen mig til side og sagde jeg skulle følge Linda fra min afdeling.. Og gav mig hendes arbejdstider.. JEg prøvede at forklare ham hvad jeg havde snakket med Declan om, men det var ligesom om vi snakkede forbi hinanden..

Også fordi vi er 4 studenter på en vagt her idag så blev jeg helt lost og endte med at stå på afdelingen alene og ikke vide hvor jeg skulle være.. Jeg fik at vide jeg bare kunne sætte mig og læse lidt, og det gjorde jeg så.. Men så kommer en af de andre og siger at jeg ikke skal sidde og læse, men istedet for være sammen med drengene "TALK to them" sagde hun.. Men der var to drenge, og de spillede playstation.. Men fair nok jeg satte mig ind til dem også sad vi der til aftensmaden..

Og inden jeg når at sætte mig med min mad får jeg at vide jeg liiige skal hente 3 tallerkner mad og køre det hen på afdelingen fordi der er to pædagoger der har et "issue" med en dreng, og han må ikke komme til aftensmad..


Da jeg så når min pause og min afdelingsleder kommer forbi og spørger "How are you" Så kunne jeg bare ikke mere.. Synes bare det hele var noget bæ.. Og ikke nok med det så synes jeg i den situation det var svært at udtrykke hvordan jeg havde det på engelsk..


Men han lyttede heldigvis og sagde han skulle nok få styr på det, også snakke endnu engang med Declan så vi fandt en løsning..


Så nu sidder jeg her, stadig lidt forvirret fordi min arbejdsplan er stadig ikke lavet så, også er jeg træt og har ondt i hovedet.. Jeg har fri i morgen så får lige tid til at sunde mig inden jeg skal derhen igen..

Har også snakket med Tina og er heller ikke ked af det mere, tror bare lige jeg blev overvældet af det hele.. Også min manglende evne til at sige "STOP" Men det er jo bare noget jeg skal arbejde med.. :)


Det blev lidt negativt idag, men det hele kan jo ikke bare være rosenrødt.. Nu vil jeg nyde jeg ligger under dynen og snart er i drømmeland..

Godnat til jer derude :D